Dostava

Naručene proizvode dostavljamo vlastitom dostavom ili renomiranim dostavnim službama (Hrvatska pošta, HP Ekspres, DPD i drugi).

Cijene dostave istaknute su na Fokusnahit.com i u njima je izražen PDV.

Cijene dostave aktiviraju se kod naručivanja.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 149,99 kuna za područje Republike Hrvatske. Krajnji rok isporuke za područje Republike Hrvatske su četiri radna dana, osim za one pošiljke koje se dostavljaju na otoke (navedeni rok u tom slučaju može se produžiti za najviše još dva dana).

U rokove isporuke ne računaju se: dan prijema narudžbe, vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja, vrijeme kašnjenja zbog neke više sile ili zastoja u prometu za koje Fokus komunikacije d.o.o. ne mogu snositi odgovornost, subote i nedjelje, te državni praznici i blagdani.

Radno vrijeme službe za zaprimanje narudžbi i vlastitu distribuciju je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 14.00 sati, a u slučaju dostave trećom osobom u skladu s njezinim radnim vremenom.

Cijena međunarodne dostave računa se prema trenutno važećem cjeniku međunarodne dostave.

Fiksna cijena dostave vrijedi samo na područje Republike Hrvatske.

Zbog moguće nemogućnosti dostave, zadržavamo pravo odbijanja narudžbe za neke zemlje u svijetu.

 

Povrat i zamjena

Naručeni proizvodi prodaju se upakirani na način da je mogućnost oštećenja u transportu svedena na minimum.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati paket i ako ima vanjskih oštećenja, ne bi ga trebao zaprimiti, nego odmah vratiti dostavljaču uz napomenu da je oštećen.

Kupac ima pravo odustati od narudžbe i o tome nas obavijestiti na e-mail: webshop@fokusnahit.com i to u roku od osam dana od dana preuzimanja paketa. Istovremeno, kupac je dužan zaprimljeni, a oštećeni proizvod, zajedno s kopijom računa, vratiti u originalnom pakiranju unutar osam dana od primitka pošiljke. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat.

Troškove vraćanja podmiruje kupac.
Troškove zamjene snose Fokus komunikacije d.o.o.

Novac za plaćenu robu vratit ćemo u roku od 8 dana od našeg zaprimanja proizvoda ili ga zamijeniti jednakim proizvodom, ovisno o želji kupca.

Kupac nema pravo na povrat proizvoda u slučajevima određenim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo na zamjenu isporučenih proizvoda u slučaju kvalitativnih nedostaka.