365 sportskih priča

,

Uključuje 4 knjige tiskane na vrhunskom papiru te ekskluzivan etui za čuvanje knjiga.

365 sportskih priča za laku noć komplet je knjiga koji se sastoji od 4 dijela. U svakoj od priča zaustavljen je trenutak vremena, dah povijesti, dio prošlosti velikih trijumfa i slavlja, poraza i neponovljive, teško ispričane gorčine tuge.
Što ima većeg u djetetovu srcu od pobjede? Što ga više može nasmijati od sreće i umiriti od roditeljskog glasa?
Sva najveća ostvarenja u povijesti sporta su pred vama. Na gotovo 800 stranica inspirativnog teksta uz fantastične ilustracije vaše će se dijete zaljubiti u čistoću sporta na uzvišen, a opet ponizan način, gledajući i slušajući prvi puta na jednom mjestu kako se stvarala moderna povijest sporta.
Možda neki od njih postanu dio te povijesti.
Darovati knjigu i znanje nešto je najvrijednije što možete pokloniti rastom malom čovjeku kojeg želite izvesti na pravi put i učiniti ga velikim u našem svemiru.

Kome su knjige namijenjene?
U prvom redu pisana riječ je dokument jednog vremena i tinta utisnuta na papir daje mu u jednom smislu besmrtnost, velik dio sportskog herojstva otrgnuli smo zaboravu.
Tko može čitati 365 sportskih priča?
Knjiga je namijenjena klincima. Mogu im ih čitati djedovi i bake, tate i mame, a od 8. ili 9. godine mogu početi sami i tako sve do poodmakle životne dobi.
Od 9. do 18. godine kada se čovjek formira odlično je čuti i upiti istinite priče iz svijeta sporta jer su one u velikom djelu putokaz životu.
Knjiga je tako pisana da su svi zaljubljenici sporta doborodošli i siguran sam da će pronaći puno detalja koje nisu znali, a neke će ih priče i vječno obogatiti.

www.365sportskihprica.com

899,00 kn

Težina 5700 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Uvez

Žanr

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “365 sportskih priča”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *