Drži se – Nada u humor u mom nesavršenom životu

,

Dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško.

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi Drži se govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati gotovo tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.

15,79  (118,97 kn)

2 na zalihi

Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Prijevod

Klen Šamarinac

Uvez

Žanr

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Drži se – Nada u humor u mom nesavršenom životu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)