Gricko – čudovište koje gricka knjige

Što bi se dogodilo da u knjizi (ili pak na polici punoj knjiga) živi čudovište koje obožava grickati knjige? Hoće li pregristi važan dio teksta kojeg samo maštom možemo popuniti? Hoće li pomiješati priče? Ajme, tko to može sastaviti? Može li se uopće čitati knjiga kroz koju je čudovište projurilo?
E, pa, naravno da može! I to s velikim veseljem jer taj je Gricko maleno žuto čudovište koje naprosto obožava knjige i svoju strast nevjerojatnom brzinom prenosi. Gricko voli grickati stranice romana, rječnika, atlasa, bajki… Uhvatili smo ga dok juri kroz priču o Zlatokosi, Crvenkapici i Janku. I, da, malčice ih je poremetio, ali, kako da prođe kroz priču neopažen?! Vedar je, brz i jako gladan priča. Kad će stati i kako, hoće li uopće, otkrijte sami.
Ova se slikovnica čita naglas, različitim glasovima, uz nju se glumi. Ona je i za tiha, samotna čitanja i za čitanja u društvu s puno znatiželjne djece. I znate što, u ovoj će knjizi uživati i roditelji.
Zagrizite uz Gricka u ovu slikovnicu, ovakvu sigurno još niste vidjeli!

89.00 kn

SKU: PK6257 Kategorije: , Oznake: ,

Podaci o knjizi

Težina 687 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Ozren Doležal

O autoru

Emma Yarlett

Emma Yarlett nagrađivana je spisateljica i ilustratorica. Njezin „Gricko“ prodan je u više od pola milijuna primjeraka na pet kontinenata, dobio je brojne nagrade i pohvale te je izgrickao svoj put do polica i mašte djece diljem svijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gricko – čudovište koje gricka knjige”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *