Nema na zalihi

Zov anđela

,

New York, zračna luka Kennedy.
U dvorani za ukrcaj vlada neopisiva gužva.
Jedan muškarac i jedna žena slučajno se sudare. Izvrijeđaju jedno drugo i nastave svojim putom. Madeline i Jonathan nisu se poznavali, nisu se nikada prije sreli. Ukrcali su se u svoje zrakoplove i sletjevši shvatili da su zamijenili mobitele. Dijeli ih deset tisuća kilometara; ona ima cvjećarnu u Parizu, a on vodi restoran u San Franciscu.
Znatiželjni, počnu pretraživati sadržaj mobitela koji se zatekao kod njih. Indiskretno pregledavaju fotografije, čitaju poruke i dokumente. Međutim, nesputana radoznalost dovest će ih do zapanjujućeg otkrića: shvatit će da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje vjerovali da će ostati zauvijek skrivena…

99,00 kn

Nema na zalihi

Težina 633 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Težina

Uvez

Prijevod

Jelena Butković

Žanr

Recenzije

 1. Zov anđela, Guillame Musso (recenzija)

  Ovo je prva knjiga od Mussoa koju sam pročitala i sa ovom knjigom sam se zaljubila u pisca i njegove knjige.
  Teško se suzdržati da ovako dobru knjigu ne pročitaš u jednom danu jer želiš da duže traje uživanje u knjizi, a sama radnja te doziva da nastaviš dalje…
  I onda kad završiš knjigu, teško je naći neku jednako dobru…
  Što je zajedničko kuharu iz San Francisca i cvjećarici iz Pariza? Oni će to otkriti kada zabunom zamijene mobitele na aerodromu. Odgovor na ovo pitanje vas očekuje na kraju knjige i vjerujte da će vas zaprepastiti! Ovdje je kumovao prst sudbine da spoji ovo dvoje ljudi jer za sve u životu postoji razlog.
  Meni je ovo jedna od najdražih knjiga sa svim potrebnim elementima u kojima možemo uživati. Predivna ljubavna priča, vrhunski dobar triler i velika tajna u središtu svega… Sve skupa začinjeno sa mnogim emocijama i preokretima.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *