Zov anđela

New York, zračna luka Kennedy.
U dvorani za ukrcaj vlada neopisiva gužva.
Jedan muškarac i jedna žena slučajno se sudare. Izvrijeđaju jedno drugo i nastave svojim putom. Madeline i Jonathan nisu se poznavali, nisu se nikada prije sreli. Ukrcali su se u svoje zrakoplove i sletjevši shvatili da su zamijenili mobitele. Dijeli ih deset tisuća kilometara; ona ima cvjećarnu u Parizu, a on vodi restoran u San Franciscu.
Znatiželjni, počnu pretraživati sadržaj mobitela koji se zatekao kod njih. Indiskretno pregledavaju fotografije, čitaju poruke i dokumente. Međutim, nesputana radoznalost dovest će ih do zapanjujućeg otkrića: shvatit će da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje vjerovali da će ostati zauvijek skrivena…

99.00 kn

Nema na zalihi

Podaci o knjizi

Težina 633 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Jelena Butković

O autoru

Guillaume Musso

Guillaume Musso

Jedan je od najprodavanijih suvremenih francuskih pisaca. Prvi roman, triler “Skidamarink”, objavio je 2001. godine. Nakon prometne nesreće koju je doživio, Mussoa je zaintrigiralo iskustvo tik do smrti, pa je 2004. objavio roman “Et après…”, o muškarcu koji se vraća u život nakon iskustva smrti, a koji je prodan u milijun primjeraka u Francuskoj i preveden na 23 jezika. Prema romanu je snimljen i istoimeni film.

Godine 2005. Musso je napisao “Sauve-moi”, potom “Seras-tu là” (2006), “Parce que je t’aime” (2007), “Je reviens te chercher” (2008), “Što bih ja bez tebe” (2009), “La fille de papier” (2010) i “L’appel de l’ange” (2011). Dosad je u cijelome svijetu prodano 11 milijuna primjeraka njegovih romana.

Recenzije

 1. Zov anđela, Guillame Musso (recenzija)

  Ovo je prva knjiga od Mussoa koju sam pročitala i sa ovom knjigom sam se zaljubila u pisca i njegove knjige.
  Teško se suzdržati da ovako dobru knjigu ne pročitaš u jednom danu jer želiš da duže traje uživanje u knjizi, a sama radnja te doziva da nastaviš dalje…
  I onda kad završiš knjigu, teško je naći neku jednako dobru…
  Što je zajedničko kuharu iz San Francisca i cvjećarici iz Pariza? Oni će to otkriti kada zabunom zamijene mobitele na aerodromu. Odgovor na ovo pitanje vas očekuje na kraju knjige i vjerujte da će vas zaprepastiti! Ovdje je kumovao prst sudbine da spoji ovo dvoje ljudi jer za sve u životu postoji razlog.
  Meni je ovo jedna od najdražih knjiga sa svim potrebnim elementima u kojima možemo uživati. Predivna ljubavna priča, vrhunski dobar triler i velika tajna u središtu svega… Sve skupa začinjeno sa mnogim emocijama i preokretima.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *