Ispovijest

,

Jednog zimskog poslijepodneva na Hampstead Heathu 1980. godine Elise Morceau sreće Constance Holden i ubrzo je njome posve očarana.
Constance je privlačna i zagonetna spisateljica prema čijem se romanu snima veliki holivudski film.
Elise odlazi s Connie u Los Angeles i dok Connie pronalazi mjesto u tom novom svijetu punom zvijezda i lažnih prijateljstava, Elise se ne snalazi.
Nakon što je svjedočila neugodnom događaju na svojoj rođendanskoj zabavi, Elise je naglo donijela odluku koja će joj zauvijek promijeniti život.
Tri desetljeća kasnije Rose Simmons traži odgovore na pitanja o svojoj majci koja je nestala dok je ona bila beba.
Saznavši da je zadnja osoba koja je vidjela njezinu majku bila Constance Holden, spisateljica koja se povukla iz javnog života na vrhuncu svoje slave, Rose je odlučila pokucati joj na vrata u nadi da će čuti priču o svojoj majci, ispovijest…
Autorica velikih svjetskih hitova „Minijaturistica“ i „Muza“ napisala je sjajan, snažan i duboko potresan roman o tajnama, pripovijedanju, majčinstvu i prijateljstvu, o tome kako se gubimo i pronalazimo.

“Ovo je jedan od onih rijetkih romana koji postavlja velika pitanja i ni na trenutak ne gubi iz vida važnost zanimljivog i dirljivog pripovijedanja.
Okrenula sam zadnje stranice u suzama i već znam da ću se ovome romanu stalno vraćati.”
Elizabeth Day

“Očaravajuće, inteligentno pripovijedanje.”
Observer

17,12 

7 na zalihi

Težina 744 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Uvez

Žanr

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ispovijest”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)