Divna propast

Brucošica Abby Abernathy dobra je djevojka. Ne pije, ne psuje, pristojno se odijeva. Abby vjeruje da je pobjegla od svoje mračne prošlosti, no kad stigne na koledž sa svojom najboljom prijeteljicom Americom, uviđa da novi početak nije tako jednostavan.
Travis Maddox, zgodan, tetoviran i seksi, upravo je netko koga Abby u svojem novom životu mora, i želi – izbjeći. Travis je noću borac koji zarađuje novac u krvavim tučnjavama, a danju je najveći zavodnik kojeg koledž pamti. Abby, imuna na njegov šarm, za Travisa je izazov. No, kad je jednostavnom okladom namami da provede s njim mjesec dana u njegovu stanu, situacija se počinje komplicirati. Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan. I da je ovo početak jedne opsesivne, žestoke veze koje će ih oboje odvesti na mjesta koja nisu mogli ni zamisliti.

99.00 kn

Nema na zalihi

SKU: 137 Kategorije: , Oznake: ,

Podaci o knjizi

Težina 643 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Bisera Fabrio

O autoru

Jamie McGuire

Jamie McGuire

Autorica nekoliko bestselera s liste New York Timesa. Roman Divna propast ubrzo nakon objavljivanja stekao je kultni status i preveden je na više od 30 jezika. Autorica sa svojom obitelji živi u Oklahomi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Divna propast”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *