Akcija!

Kolekcija HUMOR

Tri knjige u kolekciji: Djevojka koja je spasila švedskog kralja, Neobično putovanje fakira koji je zaglavio u Ikeinu ormaru i Opet on.

297.00 kn 179.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 1492 g
Autor

, ,

Žanr

Broj stranica

, ,

ISBN:

, ,

Godina izdanja

,

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Anka Katušić-Balen, Slava Žura, Divina Marion

O autoru

Jonas Jonnason

Jonas Jonnason

Diplomirao je strane jezike i dvadesetak godina radio u svijetu novinarstva, medijskih komunikacija i privatnog poduzetništva. Jednog lijepog dana prodao je sve što ima pa se preselio Švicarsku gdje, uz obale Luganskog jezera, piše knjige i uživa u životu.

Romain Puertolas

Romain Puertolas

Rođen je 1975. u Montpellieru. Kao dijete, želio je postati frizertrubač, ali je sudbina odlučila drukčije. Tumarajući amo-tamo između Francuske, Španjolske i Engleske, redom je bio DJ turntablist, skladatelj-tumač, profesor jezika, prevoditelj-tumač, stjuard, mađioničar, a na kraju je sreću okušao i u rezanju žena napola u jednom austrijskom cirkusu. Zbog vlažnih dlanova odande je izbačen pa se prepušta kompulzivnome pisanju. Kao autor 450 romana napisanih u roku od godinu dana, odnosno 1,2328767123 romana dnevno, napokon na Ikeinu policu za knjige može složiti vlastita djela i tako na njoj prikriti užasne plastične držače.

Timur Vermes

Timur Vermes

Rođen je 1967. u Nürnbergu, kao sin Njemice i Mađara. Studirao je povijest i političke znanosti u Erlangenu, a nakon toga radio kao novinar. Do 2001. pisao je za Abendzeitung i kölnski Express, a potom je radio za više magazina te naposljetku za Shape, časopis za modu i fitness. Od 2009. godine kao ghostwriter, odnosno pisac iz sjene, objavio je četiri knjige.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kolekcija HUMOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *