Akcija!

Ljeto. Ptica. Plavo.

Izazovi ljubavi i seksualnosti, bol i tuga, odbacivanje, bijes i opraštanje – sve se to jednog ljeta srušilo na leđa tinejdžerice koja mora pronaći put kroz labirint života.
Kad joj sestra Lea pogine u prometnoj nesreći dok je majka bila za volanom, Rumi Seto mora ljeto provesti tisućama kilometara daleko od doma i posve sama suočiti se sa smrću voljene osobe, raspadom obitelji, potragom za smislom života i granicama ljubavi.
Boravak kod tete Ani na Havajima donosi joj neobična prijateljstva s tinejdžerom surferom Kaijem i osamdesetogodišnjim Georgeom Watanabeom, koja će joj pomoći da ponovno pronađe želju za životom i stihove pjesme koju ona i Lea nikad nisu stigle dovršiti.

119.00 kn 95.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 600 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Nika Perić

O autoru

Akemi Dawn Bowman

Akemi Dawn Bowman

Akemi Dawn Bowman autorica je romana Starfish i Ljeto. Ptica. Plavo. Ponosna je obožavateljica Ravenclawa i Ratova zvijezda, pet je godina služila u američkoj ratnoj mornarici te ima diplomu iz društvenih znanosti s fakulteta u Nevadi. Rođena je u Las Vegasu, Nevadi, ali trenutačno živi u Škotskoj sa suprugom, dvoje djece i mješancem pekinezera.

Recenzije

  1. Karla Dragica Pongrac

    Od starih naslova, za poklon, zelim knjigu Biljeznica Nicholasa Sparksa

    • Vlatka Hercigonja

      DRaga Karla, Bilježnica nije među naslovima koji su ponuđeni kao besplatni.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *