Moja STEAM rješavalica – Matematika

,

RAZMIŠLJAJTE poput matematičara pa računajte i crtajte u ovoj knjizi prepunoj zabavnih aktivnosti, zavrzlama koje valja RIJEŠITI, kodova koje treba RAZBITI, uzoraka koje treba NACRTATI…
Teme i zadatci predstavljeni u ovoj knjizi smišljeni su na zanimljiv način u obliku slagalica, geografskih i igraćih karata, mađioničarskih trikova, tablica, sudoku zadataka i drugih djeci bliskih igara, kao i svakodnevnih radnji u kojima će uočiti i prepoznati zakonitosti matematike.
Iznenadit ćete se koliko je matematika prisutna svuda oko nas, i to ne samo u brojevima i računanju, nego i u oblicima, uzorcima, odnosima u prostoru…
Ovakvim raznovrsnim zadatcima djeca uče igrajući se te razvijaju kritičko mišljenje i sposobnost rješavanja problema.
Dijete se potiče na uočavanje, uspoređivanje, analiziranje i povezivanje aktivnosti s iskustvima iz svakodnevnog života, što sve u konačnici i dovodi do rješenja zadatka i jačanja samopouzdanja.
STEAM (kratica za engl. Science, Technology, Engineering, Arts and Math) novi je način pristupa zadatcima i učenju koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao polazište za razvoj djetetove znatiželje, komunikacije i kritičkog razmišljanja.
Dijete putem sadržaja STEAM-a eksperimentira, razvija kreativnost i iskustveno uči, što mu kasnije pomaže i u sagledavanju i rješavanju raznih drugih zadataka te pristupanju problemima.
Uživajte u upoznavanju matematike na potpuno novi način!

69,00 kn

Težina 565 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Uvez

Žanr

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Moja STEAM rješavalica – Matematika”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *