Akcija!

Mrak kolekcija

Tri knjige u kolekciji: Mračniji, Preživjele i Tetovirer iz Auschwitza.

317.00 kn 199.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 1720 g
Autor

, ,

Žanr

, ,

Broj stranica

, ,

ISBN:

, ,

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Tamara Kunić, Lela Vujanić

O autoru

E L James

E L James

Pravim imenom Erika Leonard, odnosno rođena kao Erika Mitchell, britanska je spisateljica rođena 1963. godine koja se proslavila bestselerom "Pedeset nijansi sive", erotskim romanom u kojem se mlada studentica Anastasia Steele i karizmatični tajkun Christian Grey upuštaju u sado-mazo vezu.
E. L. James, priznala je, bila je šokirana uspjehom "Pedeset nijansi sive", a medijima je objasnila kako je u romanu pisala o svojim seksualnim maštarijama. Roman je postao toliko popularan da je pokrenuo i novi književni žanr koji nazivaju "porno za mame", s obzirom da je autoričina čitateljska publika uglavnom sastavljena od iskusnijih žena.
Erika je radila na televiziji, živi u zapadnom Londonu, a već je 20 godina u braku s scenaristom i redateljem Niallom Leonardom, s kojim ima dva sina.

Heather Morris

Heather Morris

Heather Morris rođena je na Novom Zelandu, a živi u Australiji. Nekoliko godina, dok je radila u javnoj bolnici u Melbourneu i usporedno studirala, pisala je scenarije, a prava na jedan od njih kupio je jedan američki redatelj, dobitnik Oscara. Heather je 2003. godine srela starijega gospodina koji bi „mogao imati slušanja vrijednu priču“. Dan kad je upoznala Lalija Sokolova oboma je promijenio život. Njihovo je prijateljstvo postajalo sve snažnije pa joj je dopustio da zajedno prođu kroz preispitivanje njegova života u kojem joj je povjerio najintimnije detalje o svom preživljavanju holokausta. Heather je Lalijevu priču isprva napisala kao scenarij, koji je jako dobro prolazio na međunarodnim natječajima. No, tada ga je uobličila u svoj prvi roman, Tetovirer iz Auschwitza.

Riley Sager

Riley Sager

Riley Sager je pisac, urednik i grafički dizajner podrijetlom iz Pennsylvanije. Živi u Princetonu, državi New Jersey.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mrak kolekcija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *