Najbolje od mene

U proljeće 1984. godine srednjoškolci Amanda Collier i Dawson Cole bili su beskrajno zaljubljeni. No, sa završetkom srednje škole i zajedničkog ljeta, nepredviđeni će događaji razdvojiti mladi par i svatko od njih će dalje krenuti sasvim drugačijim životnim putem.
A onda, dvadeset i pet godina kasnije, Amanda i Dawson ponovo se susreću na pogrebu Tucka Hostetlera, čovjeka koji je nekoć pružao utočište njihovoj zabranjenoj, srednjoškolskoj ljubavi. Ni jedno od njih dvoje ne živi život o kakvom su maštali i ni jedno od njih dvoje ne može zaboraviti strastvenu i iskrenu prvu ljubav.
Dok slijede upute koje im je ostavio pokojni Tuck, Amanda i Dawson shvaćaju da sve ono što su mislili da znaju, o sebi, svojim snovima, ali i Tucku, uopće nije onako kako im se činilo. Prisiljeni su suočiti se s bolnim uspomenama i otkriti istinu o svojim odlukama. Tijekom jednog jedinog vikenda strasti, nad njih dvoje nadvit će se samo jedno pitanje.
Može li prava ljubav doista izmijeniti prošlost?

99.00 kn

Nema na zalihi

Detalji knjige

Težina 599 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Nikica Puhalo

O autoru

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks

Rođen 1965., američki pisac i scenarist koji je dosad objavio 17 romana, a čak osam ih je ekranizirano. Vjerojatno je najpoznatiji od njih je Bilježnica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite prvu recenziju! “Najbolje od mene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *