Najbolje od mene

U proljeće 1984. godine srednjoškolci Amanda Collier i Dawson Cole bili su beskrajno zaljubljeni. No, sa završetkom srednje škole i zajedničkog ljeta, nepredviđeni će događaji razdvojiti mladi par i svatko od njih će dalje krenuti sasvim drugačijim životnim putem.
A onda, dvadeset i pet godina kasnije, Amanda i Dawson ponovo se susreću na pogrebu Tucka Hostetlera, čovjeka koji je nekoć pružao utočište njihovoj zabranjenoj, srednjoškolskoj ljubavi. Ni jedno od njih dvoje ne živi život o kakvom su maštali i ni jedno od njih dvoje ne može zaboraviti strastvenu i iskrenu prvu ljubav.
Dok slijede upute koje im je ostavio pokojni Tuck, Amanda i Dawson shvaćaju da sve ono što su mislili da znaju, o sebi, svojim snovima, ali i Tucku, uopće nije onako kako im se činilo. Prisiljeni su suočiti se s bolnim uspomenama i otkriti istinu o svojim odlukama. Tijekom jednog jedinog vikenda strasti, nad njih dvoje nadvit će se samo jedno pitanje.
Može li prava ljubav doista izmijeniti prošlost?

99.00 kn

Nema na zalihi

SKU: 503 Kategorije: , Oznake: ,

Podaci o knjizi

Težina 599 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Nikica Puhalo

O autoru

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks

Rođen 1965., američki pisac i scenarist koji je dosad objavio 17 romana, a čak osam ih je ekranizirano. Vjerojatno je najpoznatiji od njih je Bilježnica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Najbolje od mene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *