Akcija!

Nightingale Way

Logan je dvije godine plaćao dug društvu zbog greške iz prošlosti. I sada kreće ispočetka. Ima posao, stan i gomilu atraktivnih žena. Najmanje što mu treba je lijepa, ali svadljiva susjeda koja ga dovodi do ludila.
Grace je pobjegla glavom bez obzira od manipulativne obitelji. I krenula ispočetka. Ima sjajan posao, dom i novu obitelj koju je izabrala sama. Nedostaje joj samo Onaj Pravi. A to sigurno nije privlačni, ali nemogući ženskar što živi vrata do nje.
On i ona izbjegavaju se u širokom luku sve dok im se na zajedničkom stubištu ne pojavi iznenađenje koje će im živote okrenuti naglavačke…

 

POGLEDAJ RECENZIJE

 

99.00 kn 49.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 630 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Iva Borković

O autoru

Samantha Young

Samantha Young

Samantha Young rođena je u Stirlingshireu u Škotskoj. Diplomiravši na edinburškom sveučilištu, vraća se u rodni grad, gdje od 2011. godine objavljuje romane za tinejdžere. Njezin prvi roman za odrasle Dublin Street munjevito osvaja vrhove top-lista i postaje svjetski bestseler.

Recenzije

  1. Iva (Potvrđen vlasnik)

    Procitala sam knjigu u svega par dana.Sviđa mi se kako je pisana i drži vas fokusiranim od početka do kraja i jednostavno je morate završiti. Prva knjiga od S.Young koju sam čitala bila je Dublin Street i najbolja mi je.Jamaica Lane je isto odlična, a ova je završetak cijele priče i svakako ju pročitajte ako želite znati što je bilo sa svim ostalim likovima.Logan i Grace su točka na i, i S.Young je opet postigla da na trenutak zaboravite možda neku ružnu stvarnost oko sebe i podsjetite se kako je lijepo voljeti i biti voljen.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *