Paket Tajni život

Tri knjige u paketu:
Tajni život drveća, Put i Tajni svijet životinja.

249.00 kn

Detalji knjige

Težina 1032 g
Autor

, ,

Žanr

Broj stranica

, ,

ISBN:

, ,

Godina izdanja

, ,

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Ana Kozlek Ćosić, Iva Ušćumlić

O autoru

Michael Puett, Christine Gross-Loh

Michael Puett, Christine Gross-Loh

MICHAEL PUETT profesor je Kineske povijesti na Sveučilištu Harvard, a predavao je i diljem svijeta na vodećim sveučilištima. Njegov kolegij Kineske filozofije među najpopularnijima je na Sveučilištu. Godine 2013. dobio je nagradu Harvard College Professorship za iznimnost u podučavanju na preddiplomskom studiju.

CHRISTINE GROSS-LOH piše za Wall Street Journal, Atlantic i Huffington Post. Doktorirala je Istočnoazijsku povijest na Harvardu i autorica je knjige Parenting Without Borders.

Peter Wohlleben

Peter Wohlleben

PETER WOHLLEBEN o sebi:
Rođen sam 1964. godine u Njemačkoj, a svoje prve godine života proveo sam u centru Bonna. Unatoč tome, ili možda baš zbog toga, još kao šestogodišnjak odlučio sam postati zaštitnik prirode.
Odrastao sam u Sinzigu, a studij šumarstva završio u Rottenburgu am Neckar. Nakon toga slijede dva desetljeća činovničkog rada u šumarskoj upravi pokrajine Rheinland-Pfalz.
Nakon nekoliko godina provedenih u službi voditelja ureda u šumarskoj upravi, dobivam priliku raditi svoj posao iz snova: moj dom postaju šume općina Hümmel i Wershofen, koje se nalaze na području gorja Eifel kojima upravlja državna šumarska uprava.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite prvu recenziju! “Paket Tajni život”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *