AKCIJA!

Romantika 1

Tri knjige u paketu: Zato što te volim, Scotland Street i Astrološki vodič za slomljena srca

297.00 Kn 148.50 Kn

Detalji knjige

Težina 1175 g
Broj stranica

, ,

ISBN:

, ,

Godina izdanja

,

Autor

, ,

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

O autoru

Guillaume Musso

Guillaume Musso

Jedan je od najprodavanijih suvremenih francuskih pisaca. Prvi roman, triler “Skidamarink”, objavio je 2001. godine. Nakon prometne nesreće koju je doživio, Mussoa je zaintrigiralo iskustvo tik do smrti, pa je 2004. objavio roman “Et après…”, o muškarcu koji se vraća u život nakon iskustva smrti, a koji je prodan u milijun primjeraka u Francuskoj i preveden na 23 jezika. Prema romanu je snimljen i istoimeni film.

Godine 2005. Musso je napisao “Sauve-moi”, potom “Seras-tu là” (2006), “Parce que je t’aime” (2007), “Je reviens te chercher” (2008), “Što bih ja bez tebe” (2009), “La fille de papier” (2010) i “L’appel de l’ange” (2011). Dosad je u cijelome svijetu prodano 11 milijuna primjeraka njegovih romana.

Samantha Young

Samantha Young

Samantha Young rođena je u Stirlingshireu u Škotskoj. Diplomiravši na edinburškom sveučilištu, vraća se u rodni grad, gdje od 2011. godine objavljuje romane za tinejdžere. Njezin prvi roman za odrasle Dublin Street munjevito osvaja vrhove top-lista i postaje svjetski bestseler.

Silvia Zucca

Silvia Zucca

Spisateljica i prevoditeljica, živi i radi u Milanu. Osim pisanja, voli folklorni ples, mačke, vino, kino i dobre knjige.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite prvu recenziju! “Romantika 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *