TAJ HEJT U GLAVI

Šesnaestogodišnja Starr Carter spretno balansira između dva svijeta – sirotinjskog crnačkog geta u kojem odrasta i perspektivne ‘bjelačke’ škole u predgrađu, u koju su je upisali brižni roditelji.
No, cijeli njezin svijet prsne u milijardu krhotina one noći kad joj bijeli policajac pred očima ubije najboljeg prijatelja iz djetinjstva.
Khalil nije bio naoružan i nije predstavljao nikakvu prijetnju. Bio je samo dječak. S dvije jamice na licu. I golemim teretom odrastanja u crnačkoj četvrti.
Starr je svjesna da bi svojim svjedočenjem ugrozila sebe, obitelj, status koji je stekla u skupoj školi I sve ono što njezini roditelji godinama pomno grade.
Međutim…
Čemu nam uopće služi glas ako ćemo samo šutjeti?

POGLEDAJ RECENZIJE

119.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 700 g
ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Broj stranica

Format

Izdavač

Prijevod

Ivana Šarić

O autoru

Angie Thomas

Angie Thomas

Angie Thomas američka je autorica, rođena 1988. u gradiću Jackson u državi Mississippi, u kojem je odrasla i živi i danas. Njezin debitantski roman 'Taj hejt u glavi' (The Hate U Give) izazvao je golemu pažnju čitatelja i kritike odmah po objavljivanju, te je zaposjeo prva mjesta top lista prodaje i u Americi i u svijetu. U rekordnom roku, roman je ekraniziran - prava na njega kupila je jedna od vodećih američkih filmskih kompanija. U 2019. godini Thomas bi trebala objaviti novi roman - 'On the Come Up'.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TAJ HEJT U GLAVI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *