Žohari – tvrdi uvez

Norveški veleposlanik pronađen je mrtav u motelskoj sobici u Bangkoku s raskošno ukrašenim tajlandskim nožem zabodenim u leđa.
U njegovu automobilu na parkiralištu otkriven je kovčeg jezovita sadržaja koji bi mnogima mogao nauditi. Tek što se vratio iz Australije, Harry Hole odlazi u Aziju u kojoj mu je sve nepoznato – njezina tisućljetna tradicija, njezine tajne i njezin kriminalni milje. Još uvijek jednako ciničan i emocionalno povrijeđen, Harry Hole hvata se ukoštac s tom drevnom kulturom zahvaćenom dubokim promjenama. Ne prestaje ga proganjati mjesni nasilnik i plaćeni ubojica i slučaj se komplicira do neslućenih razmjera. Bangkok je osebujan grad, misterij za svakoga tko se ondje zadrži. Hole će ići do kraja, zaviriti u samu srž ljudske duše i doći do nevjerojatnih otkrića…

 

POGLEDAJ RECENZIJE

 

129.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 735 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Dalibor Joler

O autoru

Jo Nesbø

Jo Nesbø

Jo Nesbø norveški je pisac, poznat po seriji romana o detektivu Harryju Holeu koji su mu donijeli svjetsku slavu i mnogo prestižnih nagrada u kriminalističkom žanru. Osim pisanja aktivno se bavi glazbom. Živi i radi u Oslu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Žohari – tvrdi uvez”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *