Blog

Fredrik Backman: Sve što moj sin treba znati o svijetu | by Books&Sweets

Predivna i dopadljiva, ova kratka knjiga zbirka je eseja koje je autor napisao svom malom sinu. Ova zbirka objašnjava neke stvari o ljubavi, mami i tati te sadrži pregršt savjeta koje otac želi prenijeti svom dječaku o onome što će mu trebati kako bi se snašao u životu.

Jedna velika šalica kave i slobodno popodne bit će dovoljni da je pročitate, da se od srca nasmijete i da uživate u ovoj zbirci Fredrika Backmana. Očevi, ali i majke će se sasvim sigurno pronaći u nekim dijelovima teksta, ali i uživati u ovoj knjizi.

”Sve što moj sin treba znati o svijetu” knjiga je u koju je Fredrik Backman upisao osobna iskustva o očinstvu. U njoj izražava svoje duboko strahopoštovanje dok prolazi kroz sve ”prve” situacije koje ga love potpuno nespremnog. Ne srami se otkriti vlastite pogreške i očinske nedostatke, dijeli s nama savjete za rješavanje malih i velikih problema, od muškosti pa do krize srednjih godina. Opisuje i istinsku priču svog zaljubljivanja u ženu koja mu je potpuna suprotnost, kako je naučio voljeti život koji se vrti oko ljudi do kojih mu je bezuvjetno stalo. A sve to izmjenjujući šaljive bilješke i eseje nudeći sinu savjete o odrastanju i odlasku u svijet.

Knjiga sadrži velike i male lekcije:
Kako pronaći tim kojem pripadaš? Stvari koje moraš znati o Ikei? I slično..

Uživala sam čitajući svih dvjestotinjak stranica knjige koja me nasmijala, dok su mnogi dijelovi bili iskreni i realni. Ovo je zabavna knjiga, drugačija, knjiga s čijim pričama će se svaki roditelj sigurno povezati. Backman je ovom knjigom izašao iz svog žanra, pružio nam nešto drugačije i isplatilo se.

Sve što moj sin treba znati o svijetu – Fredrik Backman

Sve što moj sin treba znati o svijetu

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>