Izjava o privatnostiIZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVU KORIŠTENJU

Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako FOKUS komunikacije d.o.o. koriste i štite informacije koje dajete FOKUSU dok koristite web-stranicu www.FokusNaHit.com.

FOKUS komunikacije d.o.o. obvezuju se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljaju samo osnovne podatke o korisnicima usluge on-line kupnje, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Vama.

Svi podaci koje je korisnik upisao mogu se naknadno izmijeniti, a ako korisnik ne zna kako se to čini, uvijek nas može kontaktirati putem Kontakt formulara.

Podatke o korisnicima strogo čuvamo, a dostupni su isključivo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici FOKUS komunikacija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju registracije na ovoj web-stranici, prikupljaju se sljedeći podaci:

  • ime i prezime korisnika/ naziv tvrtke
  • OIB
  • kućna adresa/ adresa poduzeća
  • telefonski broj/ broj mobitela
  • e-mail adresa.

Navedene podatke trebamo kako bismo Vas u slučaju narudžbe proizvoda ili usluga mogli kontaktirati i dostaviti artikle na ispravnu adresu.

Također, ako ste to odobrili, postoji opcija da primite elektroničku poštu (tzv. newsletter) s novim proizvodima i/ili proizvodima koje trenutno imamo na akcijskim sniženjima.

FOKUS komunikacije d.o.o. mogu izmijeniti ovu izjavu te će u tom slučaju ažurirati i ovu stranicu.

Ako se takvo što dogodi, obavijest o promjeni bit će objavljena na naslovnoj stranici web-stranice www.FokusNaHit.com.

Kolačić je malena tekstualna datoteka, podaci spremljeni na Vaše računalo, mobitel ili tablet, koji mogu biti dostavljeni neposredno od strane web-stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web-stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web-stranicu i sl.

Internetska knjižara fokusnahit.com upotrebljava kolačiće da bismo mogli pružiti uslugu i funkcionalnosti koje ne bi bile moguće bez upotrebe kolačića. Posjetom ovoj stranici i nastavkom korištenja stranice pristajete na kolačiće.

Vaš FokusNaHit