Blog

Interliber: promocije i druženje s Fokusovim autorima

Fokus u sklopu ovogodišnjeg Interlibera, koji se na Zagrebačkom velesajmu održava od 13. do 18. studenoga, priprema tri predstavljanja knjiga i druženja s piscima.

U sklopu Premium programa, u srijedu, 14. studenog, od 19 do 20 sati o najvažnijoj će knjizi ove godine, publicističkom hitu „21 lekcija za 21. stoljeće“ izraelskog povjesničara Yuvala Noaha Hararija na galeriji V. paviljona Zagrebačkog velesajma razgovarati  fizičar Ivica Puljak i povjesničar Tvrtko Jakovina. Razgovor će moderirati novinar Goran Komerički.

U četvrtak, 15. studenog, od 18 do 19 sati, na galeriji V. paviljona gostovat će poznati hrvatski IT-novinar, urednik i avanturist Oleg Maštruko. S njim će o novoj knjizi „Zapisi s drugog krova svijeta“ razgovarati novinar Petar Štefanić.

Veliko finale i najveća književna poslastica ovogodišnjeg Interlibera očekuje nas u petak, 16. studenoga, kada vam u Zagreb ponovo donosimo dašak skandinavskoga krimića. Mjesto radnje je ovaj put Glavna pozornica Interlibera (VI. paviljon), koju će od 18 do 19 sati zaposjesti jedan od najpoznatijih norveških pisaca Thomas Enger kako bi s čitateljima i novinarima razgovarao o svom novom romanu „Unakažen“ i još mnogočemu, a prije i nakon predstavljanja družit će se s čitateljima i potpisivati knjige. S Engerom će razgovarati Josipa Šiklić.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>