Blog

Izabran dobitnik knjige “Opečen” koja nosi autogram njezinog autora, Thomasa Engera

Za knjigu “Unakažen”, kupljenu u pretprodaji na našem webshopu, Ivan Sklizović je osvojio i potpisani primjerak knjige ‘Opečen’, Thomasa Engera. Čestitamo!

Zbog senzacionalnog globalnog uspjeha njegovih kriminalističkih romana o pustolovinama beskompromisnog istraživačkog novinara Henninga Juulua, njegovog tvorca Thomasa Engera zovu i „novi Jo Nesbø“.

Norveški je autor kriminalističkih bestselera prevedenih na više od dvadeset svjetskih jezika. “Opečen” (2010.) je njegov prvi roman u serijalu o novinaru Juulu. Drugi roman iz serije “Proboden” je objavljen 2011. godine. Oba su romana otkupljena za filmsku ekranizaciju.

Unakažen je naše posljednje izdanje koje bilježi najnovije istraživanje novinara Julla koji prati krvavi trag koji počinje brutalnim ubojstvom starice i spletom okolnosti koji vodi prema gore, sve do najviše rangiranih političara…

Osim pisanjem Thomas Enger se bavi glazbom.  Živi i radi u Oslu no uskoro dolazi u Hrvatsku,  s ljubiteljima napete književnosti podružiti u Splitu ispred naše knjižare u Joker centru, 9. srpnja u 19 sati.

Opečen

Proboden

Unakažen

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>