Blog

Jenny Han: PS. Još uvijek te volim | by Knjigoljubac u srcu

Nakon što je u davno napisanim i slučajno poslanim pismima, Lara Jean jedva je popravila nastalu štetu. Ali, nije očekivala da će je ponovno zbuniti Peter Kavinsky.

Pravo je pitanje: Što će se dogoditi kad se u njezin život vrati bivša ljubav?

Može li cura biti zaljubljena u obojicu?

P.S. Još uvijek te volim je druga knjiga trilogije Dečki koje sam voljela. Prvu knjigu sam uvrstila među najbolje knjige pročitane u prošloj godini. Mislim da to govori puno o tome koliko volim Laru Jean i Petera.

Ovom knjigom sam se još više zaljubila u serijal i likove. Nakon što je Kitty u prvoj knjizi potajice poslala pisma iz kutije za šešire i to ne jedno pismo, nego njih pet. Zahvaljujući tom pismu, Lara i Peter su prohodali. Peter i Lara Jean napokon započinju pravu vezu. Ispočetka se čini da je sve savršeno, ali onda se pojavi jedna od njezinih bivših ljubavi. Mislila je kako odgovor na njegovo pismo neće značiti ništa, a onda se dogodi susret koji u njoj probudi stare osjećaje. Tim više što Lara Jean volontira u domu za starije u kojem je smještena Johnova baka.

Osim Johna, Laru Jean od Petera udaljava njegov odnos prema bivšoj curi Genevieve. Tvrdi da je on tu za nju kao prijatelj, čuva njezine tajne.

Na internetu se pojavi snimka Lare Jean i Petera u jacuzziju.

Može li biti gore od ovog?

 Stormy kaže da na ovom svijetu postoje dvije vrste djevojaka. One koje ti slome srce i one kojima drugi slome srce. Još uvijek me ulovi nervoza, Lara Jean.“ Jedan mu čuperak strši, nikako se ne želi slegnuti, tvrdoglav je. I zbog tog malog čuperka, više nego zbog ičega drugog, srce mi zatreperi. I tako uzmem Peterovu ruku i stavim je na svoje srce. Kažem mu: „Moraš se o ovome jako dobro brinuti jer je tvoje.

Ovu knjigu kao i prethodnu preporučam svima. Ova priča je toliko slatka i jedva čekam pročitati Uvijek i zauvijek, Lara Jean.

Ocjena: 5/5

http://knjigoljubacusrcu.blogspot.com/2019/12/recenzija-jenny-han-ps-jos-uvijek-te.html

P. S. Još uvijek te volim

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>