Akcija!

Kraljica sjena

Celaena Sardothien ostala je sama – bez ljubavnika i prijatelja, bez magije i imena – u svijetu kojim vladaju demonske sile i surove ubojice. Čak i najdraži prijatelj Dorian prešao je na tamnu stranu.
Je li snaga plamenog srca i oštrog uma dovoljna da se nadvladaju višestruko podliji i brojniji neprijatelji? Može li spasiti dušu voljenog Doriana i vratiti se u Terrasen?
U carstvu demona ona je Aelin; da bi spasila svijet i svoje kraljevstvo te oslobodila magiju morat će otvoriti srce novoj ljubavi i novim prijateljima, ali i naučiti vjerovati instinktima i dojučerašnjim neprijateljima.

POGLEDAJ RECENZIJE

129.00 kn 79.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 990 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Ivan Jovanović

O autoru

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

SARAH J. MAAS autorica je serijala Prijestolje od stakla koji se sastoji od knjiga Prijestolje od stakla, Kruna ponoći, Nasljednica vatre i Kraljica sjena, kao i prethodnice serijala pod naslovom Ubojičina oštrica.
Zahvaljujući ovom serijalu, dospjela je na vrhove top lista New York Timesa i USA Todaya te na brojne druge diljem svijeta.
Prvu knjigu serijala Prijestolje od stakla napisala je već sa 16 godina. Taj njezin prvijenac preveden je na 35 jezika, a i danas ruši rekorde u prodaji. Sarah je rođena u New Yorku, a trenutačno živi sa suprugom u Pennsylvaniji.
www.sarahjmaas.com

Recenzije

 1. Obozavam

  Najbolja knjiga ikad kad ce nastavak?

  • Vlatka Hercigonja

   Tijekom rujna… 🙂

 2. Upit (Potvrđen vlasnik)

  Poglavlja od 24 do 28 su nečitljiva… preklapa se tisak sa prethodnim poglavljima.
  Postoji li mogućnost da se knjiga zamjeni?

  Knjiga je kupljena preko vašeg web shopa.

  • Vlatka Hercigonja

   Postovana, ukoliko je rijec o tiskarskoj gresci, javite nam se mailom, u inbox na Facebooku ili nam posaljite broj na koji vas se moze kontaktirati. Hvala 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *