Akcija!

Otključaj svemir

ZNATE LI TOČNO KAKO JE NASTAO SVEMIR?
KAKO IZGLEDAJU I KOJE TAJNE SKRIVAJU CRNE RUPE?
KAKVI UVJETI VLADAJU NA MARSU I JE LI MOGUĆE PUTOVANJE KROZ VRIJEME?
Krenite u avanturu života uz fantastičnu zbirku tekstova i nevjerojatne činjenice koje je sa svojom kćeri Lucy prikupio i stavio na papir briljantni znanstvenik, profesor Stephen Hawking.
Ovaj znanstveni sadržaj sad je prvi put objedinjen na jednom mjestu, uključujući činjenice o genetici, teorijama zavjere i klimatskim promjenama.
Opremljen prekrasnim ilustracijama i prepun nevjerojatnih podataka, ovo je savršen vodič kroz sve što ste ikad htjeli znati o našem svijetu i dalje od njega.

139.00 kn 111.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 800 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Igor Rendić

O autoru

Stephen & Lucy Hawking

Stephen & Lucy Hawking

STEPHEN HAWKING bio je sjajan teorijski fizičar i općenito se smatra jednim od najvećih svjetskih mislilaca svih vremena. Do smrti je predavao matematiku i fiziku na Lucasovoj katedri Sveučilišta u Cambridgeu
Autor je kultne Kratke povijesti vremena, jedne od najpoznatijih kozmoloških knjiga na svijetu te mnogih drugih svjetskih uspješnica.
Preminuo je 14. ožujka 2018.

LUCY HAWKING dječja je spisateljica, koautorica fantastičnog serijala i zbirke Otključaj svemir koje je realizirala s ocem Stephenom. Lucy je bivša novinarka, pisala je za brojne britanske redakcije, a redovito diljem svijeta održava izlaganja o znanosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Otključaj svemir”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *