Blog

Samantha Young: Heroj | by Bookworm Maja

Biti asistentica slavnog fotografa u velikom gradu, nije nimalo lako. Još je teže kada se oporavljaš od majčine smrti. Baš kao i Alexa.
Nakon neuspjelog photoshootinga, gubitka posla i otkrića da je osoba zbog koje je izgubila posao Caine Carraway, muškarac čija obitelj ima neslavnu povijest sa Alexinom obitelji, ona sama se polako predaje. No, ne zadugo.

Svojom upornošću i jezičavošću Alexa uspijeva ipak dobiti posao kod strogog, grubog i moćnog Cainea. On joj život pretvara u pakao upravo zbog tragičnih događaja u prošlosti, a ona zbog osjećaja krivnje popušta.

Popušta sve dok ne započinju turbulentnu i strašću nabijenu “vezu”. Oboje preponosni da bi priznali zaljubljenost u onog drugog, dok istovremeno ne uspijevaju skinuti ruke jedan s drugoga, a seks im se svodi na pohotu i neobuzdanu želju za posjedovanjem onog drugog.

Caine je osoba koja je unatoč svojoj prošlosti postala moćnik i poželjan neženja, osoba koja izaziva strahopoštovanje.
Alexa je usprkos ocu propalitetu postala pametnjakovićka i lajava.
Spoj njih dvoje zvuči kao rat svjetova. I jest! Oni su sasvim novi svijet. Svijet za sebe.

Nisam fan ljubića i erotic fictiona, ali ova knjiga mi se svidjela iz razloga što ima puno dijaloga i zanimljivih opisa, manje scena seksa i pregršt duhovitih djelova.

Moram priznati da sam se čitajući knjigu glasno smijala Alexinom sarkazmu i njezinoj komunikaciji sa “šefom”. Vrlo duhovito i zabavno štivo za opustiti se.

Samantha Young je poznata autorica serijala “Dublin Street”, knjige koje sam čitala prije nekoliko godina i baš su mi se svidjele. Ovakvo štivo je savršeno za plažu i godišnje odmore. Baš se odmorite uz ovu knjigu.

Samantha je vrlo maštovit autor, sa sjajnim osjećajem za humor i opuštenim odnosom prema čitatelju. Ima tu sposobnost da se poveže sa osobom koja čita knjigu i obuzme ju.

Ocjena 4/5.

Samantha Young- Heroj

Heroj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>