Blog

Samantha Young: Heroj | by Čitateljica

Samantha Young i njezine knjige su meni potpuno nepoznat teren. Do sad nisam pročitala nijednu, ali pretpostavljala sam što me čeka u Heroju zato što je unutar granica ovog žanra doista teško izmisliti nešto novo. No unatoč tome ”Heroj” mi je došao kao dobro došla razonoda i svidio mi se 😉

Autorica je iskoristila sve dostupne adute kojima je začinila ovu priču koja je seksi, uzbudljiva i zanimljiva, ali ništa od toga ne bi bilo dovoljno da ona stvarno dobro ne piše. A piše sjajno. Priča je od prve do posljednje stranice jednako adiktivna i zabavna, puna ekstra zabavnih dijaloga, a za ljubiteljice ovog žanra, erotskih scena ima i više nego dovoljno, a koje su opet taman na granici dobrog ukusa.

Priča se vrti oko alfa mužjaka Cainea i snažne, drske i samouvjerene Alexe čiji životi su povezani strašnom obiteljskom tajnom. No dok Alexa želi riješiti prošlost, Caine želi da ona nikad ne izađe na vidjelo. Kako bi uspjela u tome nakon što izgubi posao, spremna je biti njegova osobna asistentica. Ali blizina je pogubna za oboje i htjeli ne htjeli moraju si priznati da se napetost između njih može rezati nožem, a seksualna privlačnost toliko je jaka da bi se mogli opeći na nju.

Kako će Alexa promijeniti Cainea i on nju u ovoj priči nabijenoj elektricitetom i tko će na kraju ove erotske romanse začinjene humorom, trilerom, obiteljskim tajnama biti čiji heroj ostavljam vašoj mašti na volju. Mene je ”Heroj” zabavio i stvarno sam predahnula čitajući i sad razumijem zašto žene vole takve knjige kojima ja rijetko prilazim.

Samantha Young: Heroj

Heroj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>