Blog

Samantha Young: Heroj | by Just Read

Alexa Holland krije svoje prezime. To prezime koštalo ju je sreće u životu, a sada ju je koštalo i posla. Nekoć davno voljela je svojeg oca, smatrala ga je posebnim, ali kada je odrasla shvatila je pravu istinu. Želi nastaviti svoj život bez prošlosti koja ju vuče nazad. Ali greške su napravljene još u prošlosti i nisu ispravljene. Zbog tih grijeha koje nije počinila mora ispaštati. Ali ne ispašta samo ona.

Caine Carraway je superzgodan i superbogat. Što jedna žena još može poželjeti? Ali kada upozna Alexu i shvati da je zbog njega dobila otkaz odluči se preko nje osvetiti njezinoj obitelji. U prošlosti nije imao ništa, a sada ima sve, sve je svojim trudom postigao i kada joj odluči dati posao smatra da se i ona mora potruditi, ali puno više od drugih. Odlučio ju je slomiti.

Može li dvoje potpuno različitih ljudi pronaći zajednički mir?

Serijal Dublin Street sam obožavala tako da sam jedva čekala da mi ova knjiga dođe u ruke i nije me razočarala.

Moram priznati da mi se zaredalo malo previše trilera jedan za drugim i upravo ovakva knjiga mi je trebala kako bih se u potpunosti opustila. Ovo je romansa, tako da svi znamo kako treba završiti, ali sve ono između početka i kraja mi je bilo iznenađenje i to odlično iznenađenje. Pokušavanje preživljavanja dok se nosi teret tuđih grešaka iz prošlosti na leđima je teško. Upravo zato je autorica stvorila odlične likove. Snažnu, karakterističnu ženu koja ne priznaje poraz i odustajanje. I muškarca koji se od osjećaja brani zlobom i bezobraznim ponašanjem, a meni je opet bio savršen takav kakav je. Jednostavno vas to dvoje likova uvuku u priču i niste ni svjesni da ste ubrzo već došli do kraja. Likovi su stvarno odlično okarakterizirani, lako se staviti u njihovu kožu.

Dijalozi su im presmiješni, stvarno sam se smijala od srca. Ali moram priznati i da je pala i koja suza, jer ipak je teško čitati o nepravdi koju netko radi namjerno. Ipak, ova knjiga je savršena ljetna knjiga. Jako lako se mogu zamisliti na plaži s njom u rukama dok uživam na suncu.

Autorica je zaslužila svaku pohvalu jer još nisam pročitala niti jednu njezinu knjigu, a da mi nije bila odlična. Svaka je savršena na svoj način, a to samo znači da je autorica napravila odličan posao.
Ova priča je naravno i uzbudljiva i očaravajuće senzualna. Ali baš takva kakva je meni je savršena. Drska, intrigantna i seksi. Pravi spoj za uživanje u čitanju. A ova knjiga će sigurno biti još par puta pročitana. To su takve knjige, knjige koje možete čitati više puta i svaki put uživati kao prvi put.

Od mene imate najiskrenije preporuke, vjerujem da vas neće iznevjeriti i da ćete poput mene uživati u svakoj stranici.

Recenziju napisala : Anamarija Jelić

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>