Blog

Samantha Young: Heroj | by Knjige koje oduzimaju dah

Svi ste već čuli za Samanthu Young i njen serijal Dublin Street, koji je fenomenalan. Čak je i posjetila Hrvatsku (imam njen potpis na papiriću, dokaz je na slici 😁😌). Ona je jedna od najboljih spisateljica ljubavno erotskih romana, po mom skromnom mišljenju, a njen novi roman opet to dokazuje.

Pa krenimo…

Alexa Holland nekoć je imala svojeg heroja; oca kojeg je uzdizala u nebesa. No, kad je kao djevojka otkrila njegove zastrašujuće tajne, sve iluzije su nestale. Odlučila je nastaviti svojim putem, daleko od oca i njegovih grijeha koje je ispaštala cijela obitelj.
I ne samo njezina.
Caine Carraway danas je moćni muškarac koji je, spletom nevjerojatnih okolnosti, bio jedna od žrtava Alexinog oca. Teškom mukom nastavio je dalje, izgradio karijeru i postao poznat, a traume koje su mu obilježile život zakopao je duboko u sebi.
Zadnje što mu u životu treba je kći onoga koji mu je nanio zlo.
I to kakva!
Uporna. Drska. Spremna na sve.
I tako… prokleto privlačna.

Alexu nitko ne može zastrašiti, pa čak ni Caine. Caine nije naučen da mu se žene suprostavljaju, pogotovo ne tako opako i duhovito kao Alexa.
Njihova podbadanja prožeta su kemijom i sasvim je jasno da kad tada mora doći do eksplozije. Slijedi napeta i vruća igra lovice. Dok se Caine lagano “krčka” u ljubavnoj kaši, sigurno je da je Alexa već “skuhana” i ona se neće predati.
Ne, sve dok Caine ne spusti svoje zidove i prizna da ovo ipak nije samo usputna afera…

“Nisam znala objasniti povezanost koju sam osjećala s njim. Možda zato što je moguće da sam jedina osoba koja bi mogla razumjeti njegovu bol…”

“Nikad se u životu nisam osjećala poželjnijom nego u tom trenutku pod Caineovim užarenim pogledom. Nikad se nisam osjećala tako seksi. I to zahvaljujući čovjeku za kojeg sam mislila da me nikad neće željeti.”

“Upravo sam doživjela najbolji seks u svom životu, s čovjekom s kojim sam dijelila ogromnu kemiju. Ono što je postojalo među nama nije bilo ni prosječno ni svakodnevno. Bilo je izuzetno. A on se ponašao kao da to nije značilo ništa.”

Ovo je knjiga koja se čita u jednom šutu. Nema tu ostavljanja za ujutro ili za uz popodnevnu kavu. Jednom kad krenete čitati, morate ju i dovršiti. Kao da nema sutra.
Radnja je vruća i strastvena, iskrice frcaju sa svih stranica. Nasmijat će vas odlični dijalozi, sarkastične dosjetke.
Definitivno knjiga koja oduzima dah i knjiga koja zaslužuje mjesto na polici.
Već sada znam da mi Alexa i Caine nikad neće dosaditi i da ću se vratiti ovoj knjizi, iznova i iznova. Kao i Dublin Streetu.
Moja preporuka

Napisala Dijana Mandić

https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/photos/a.793505500780225/1589790214485079/?type=3&theater

Heroj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>