Blog

Samantha Young: Heroj | by Topli kutak za male i velike čitatelje

Zabranjeno čitati u javnosti i na +30°C jer izaziva valove vrućine i crvenilo!!!
S vremena na vrijeme možete očekivati i napadaje smijeha.
Vjerujte mi na riječ… 😉
U knjigama najviše volim ženske likove koji se znaju izboriti za sebe i ne daju da se po njima gazi, a njihov dugi jezik je začin koji samo pridonosi zabavi tokom čitanja.
Bilo je trenutaka kad sam se stvarno morala nasmijati na glas.
Britke doskočice i inteligentno ironični odgovori daju poseban šarm ovoj knjizi.
“Nadam se da se nećete pretvarati tijekom cijelog putovanja.”
“A zašto ne?”
“Pa, razvila sam imunitet na vaše nedžentlmensko ponašanje. Moj imunološki sustav ne može podnijeti vašu pristojnost. Možda upadnem u šok i umrem.”
To su riječi koje Alexa izgovara svojem šefu, uštogljenom seronji po imenu Caine.
Da razjasnimo kako je to moguće;
Alexin otac je prije puno godina naudio Caineovoj obitelji i kad je za to saznao, Caine je odlučio zagorčati život Alexi kojoj je dao posao svoje osobne asistentice.
Nema tu neke druge logičnosti osim osjećaja nadmoćnosti koje Caine sada ima nad neprijateljevom kćeri pa će je za dobru plaću tražiti puno više toga nego što joj je u opisu posla. Samo zato da bi joj pokazao tko je šef.
Ali na krivu osobu se namjerio i grdno se prevario ako je mislio da će to s njom ići tako lako. Međutim, u pozadini se nešto počelo kuhati i krčkati među njima baš zbog Alexinog dugog jezika, hrabrosti i netrpeljivosti prema njegovim hirovima i glupostima.
Oboje su mladi, zgodni i tvrdoglavi. Ne sluti na dobro. Miriše na razne probleme koji će ih snaći. Tko će od njih izvući deblji kraj i hoće li uspjeti pobjediti zdravi razum?
Rekla bih da je ovo jedna suvremena ljubavno – erotska priča sa malo romanse, malo krvi, malo intrige i malo više obiteljske drame i zabave.
Svi koji vole Samanthu Young već otprilike znaju kakva vrsta zabave ih čeka pri čitanju, tako da vas sigurno neće razočarati.
Definitivno je u rangu sa Dublin Street serijalom i jednako zabavnim i tvrdoglavim likovima.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>