Samantha Young: Jedina stvar | by From Cover to Cover 01/09/2023

dilični obalni gradić Hartwell mjesto je u kojem prava ljubav uvijek nađe svoj put.

Legende o parovima kojima je suđeno da završe zajedno ovdje su dio lokalnog folklora – Jessica i Cooper, Bailey i Vaughn, Dahlia i Michael… Svi su oni pronašli ljubav svog života na Šetnici srca ovog gradića.

Čini se samo da nikako nije suđeno Emery – prelijepoj, no izrazito sramežljivoj i povučenoj vlasnici lokalne knjižare, i Jacku – sinu omraženog lokalnog biznismena…

Prije devet godina, Emery Saunders se preselila u Hartwell kako bi započela ispočetka. Iako vlasnica lokalne knjižare, zbog nesposobnosti da se otvori i vjeruje ljudima, teško joj je pronaći mjesto u maloj zajednici. Novopridošla Jessica Lawson prva je kojoj je u potpunosti uspjelo probiti Emeryin oklop i sprijateljiti se s njom.

No, u Harwellu postoji osoba koja se pokušala s Emery sprijateljiti mnogo prije no što je Jessica stigla u grad…

Može biti slika sljedećeg: tekst

Jack Devlin skriva brojne tajne. Jedna od njih je da se zaljubio u Emery istog trenutka kada ju je ugledao u prijateljevom baru. Druga je da ga otac ucjenjuje da zataška mračnu obiteljsku tajnu, zbog koje ga je i prisilio da se otuđi od svih kako bi zaštitio ljude koje voli.

Ipak, držati se daleko od Emery nije bilo lako, i Jack bi često pokleknuo.

No, kada njegovi miješani signali još jednom povrijede Emery, ona odlučuje zauvijek ga izbaciti iz srca.

Nakon što se tajna obitelji Devlin otkrije, Jack je oslobođen očevih spletki i više od svega želi popraviti odnose s ljudima koje, usprkos svom ponašanju prema njima, nikada nije prestao voljeti, posebice onaj s Emery.

Emery mu nije spremna oprostiti, a Jack nije spreman odustati.

Kada ih najnoviji gradski skandal poveže zajedno, Jack koristi svaku priliku kako bi jednom zauvijek dokazao Emery da je njihova ljubav dostojna legende o Šetnici srca…

Najnoviji roman o junacima gradića Hartwella napokon donosi i detalje o razlozima prekida Jackova i Cooperova prijateljstva, ali i razotkriva pravog Jacka, onog kojeg nismo imali prilike upoznati kroz prethodne priče.

Žrtvujući se za ljude koje voli, nauštrub vlastite sreće, Jack je muškarac koji rijetke trenutke sreće doživljava sa Emery – jedinom ženom koju istinski želi, a ne može imati. Njegov je život prepun tajni i kaosa. Svaki put kada bi se pokušao odvojiti od svoje otrovne obitelji, uvijek bi iznova bio uvučen u njihovu dramu.

Ovaj izmučeni heroj i njegova ljubav s problemima povjerenja dugo su čekali da stigne njihov trenutak. Od prvog susreta, prije događaja u prethodnim knjigama, svjedočimo njihovoj povezanosti i stvarima koje se samo naslućuju, no količinom emocija savršeno ocrtavaju ovu toliko iščekivanu priču.

Njihovo je putovanje bilo prepuno prepreka, no ujedno u potpunosti dostojno serijala koji je najjednostavnije okarakterizirati kao pravo „feel good“ štivo.

S moje strane preporuka svima koji vole ovaj serijal i romantične ljubavne priče.

Recenziju možete pročitati i na facebooku 🙂

Jedina stvar

« Sara Gay Forden: Dinastija Gucci | by Dodir Knjige
Riley Sager: Preživjeti noć | by Books & sweets »