Samantha Young: Jedina stvar | by Ružičaste naočale 24/08/2023

Jedva sam dočekala ovu knjigu. Odmah od prvog dijela jako me zanimao ovaj par. Jako me zanimalo kako je sve počelo i kako će sve završiti.

Emery mi je toliko zanimljiv lik. Nekako podsjetila me na mene. Više voli biti okružena knjigama nego ljudima i to mi je odlično. Nije tip osobe koja lagano upoznaje ljude, ali kad prihvati ljude u svoj život, onda ih više ne pušta. Ima toliko dobrih kvaliteta i sve me to nekako podsjetilo na mene.

A Jack je jako tajanstven. Bio je voljen među ljudima iz grada, ali onda je jedan dan samo prešao na mračnu stranu. Nikome nije objasnio zašto je to uradio, samo se udaljio od svih ljudi.

U nekim trenucima bilo mi ih je baš žao. Vidjelo se da se sviđaju jedno drugome ali zbog previše problema i bremena prošlosti ne mogu biti jedno s drugim. Uvijek su vidjeli moguće probleme koji bi mogli proizaći iz njihove veze, ali nisu vidjeli sve dobre stvari do kojih bi moglo doći.

Kako sam u drugim nastavcima ovog serijala čitala o Emery i Jacku jedva sam dočekala da pročitam njihovu priču. Njihove tajne su me najviše zanimale.

Stil pisanja, kao i do sada, mi je jednostavan i lako čitljiv. Uzmete knjigu u ruke i samo čitate. Bez stajanja.

Radnja je genijalna. Toliko tajni, toliko napetosti koja je popraćena tim tajnama.

Ovo je jedna od onih knjiga koje morate pročitati. Posebno ako volite ljubiće. Onda ćete obožavati ovu knjigu.

Recenziju možete pročitati i na linku 🙂

Jedina stvar

« K. A. Tucker: Zauvijek divlji | by Books & sweets
Jørn Lier Horst & Thomas Enger: Bez kontrole | by Bookworm Maja »