Blog

Tijekom Interlibera, knjiga Čudo u sebi skriva tajanstvenu Zlatnu kartu

Svatko tko je ikada bio u novoj sredini, zna koliko to može biti teško. Ponekad se čini kako je potrebno pravo malo čudo kako bi svatko od nas pronašao svoje mjesto.

Knjiga Čudo neposredna je priča koja nadahnjuje; o jednom običnom dječaku s neobičnim licem koji se sprema krenuti u peti razred. Alegorija stvarnosti s kojom se prije ili kasnije sretne svatko od nas.

Neke knjige Čudo u sebi imaju skrivene Zlatne karte i ako ju kupite tijekom Interlibera koji se do nedjelje, 12. studenog  održava na zagrebačkom velesajmu, možda baš vi budete sretni nalaznik!

Otpakirajte Čud i prolistajte odmah! Ako ju pronađete, čestitamo vam! Javite nam se na štand i možete izabrati svoj poklon: ili majicu “Čudo” ili drugi naslov autorice R. J. Palacio „Auggie i ja“.

Zasad su pronađene dvije Zlatne karte i vremena da pronađete Zlatnu kartu ima sve dok traje Interliber. Potražite nas na našim štandovima u paviljonima 5 i 6.

Čudo

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>