Blog

Jenny Han: Uvijek i zauvijek, Lara Jean | by Knjigoljubac u srcu

Lara Jean završava svoju školsku godinu iz snova. U školi joj ide sve po planu, kod kuće vlada idila, u sretnoj vezi je s Peterom i sve je baš kako treba biti.

Čeka je završetak školske godine, maturalna večer, izlet u New York i tjedan dana zabave u kući na plaži.

Kada se čini da ništa ne može pokvariti njezinu sreću, dogodi se veliko razočarenje. Nije primljena na sveučilište o kojem je sanjala. Već je bila isplanirala sve, da će ona i Peter dijeliti kampus, da neće biti previše daleko od kuće.

Što će Lara Jean napraviti? Kad srce kaže jedno, a razum drugo?

Uvijek i zauvijek, Lara Jean je treća i posljednja knjiga trilogije Dečki koje sam voljela. Autorica je u tajnosti napisala ovu knjigu kao poklon za vjerne obožavatelje Lare Jean. Mislim da nije pogriješila.

Lara Jean i Peter su u vezi nešto više od godinu dana. U Larinom životu dogodile su se promjene. Njezin tata je počeo izlaziti sa susjedom, gospođom Rothschild. Margot je napokon ostavila Josha iza sebe i našla novog dečka. Lara Jean i Peter prolaze kroz mnogo prepreka.

 Ja sam osoba koja čuva stvari. Čuvat ću ih zauvijek. Mogu vidjeti budućnost, Peteru. Tamo su slomljena srca. Ne želim to prolaziti. Bolje da se rastanemo dok još uvijek nešto značimo jedno drugome.

U isto vrijeme sam sretna i tužna što sam pročitala ovu knjigu. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam došla do kraja ove avanture. Lara Jean će mi ostati dugo u pamćenju, a u srcu zauvijek.

Preporuka!!!

Ocjena:5/5

http://knjigoljubacusrcu.blogspot.com/2019/12/recenzija-jenny-han-uvijek-i-zauvijek.html

Uvijek i zauvijek, Lara Jean

Napišite komentar!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>