Uvijek i zauvijek, Lara Jean

TREĆI NASTAVAK SERIJALA.

Lara Jean završava školsku godinu iz snova.
U školi joj sve ide po planu, kod kuće vlada idila, sretna je u vezi s Peterom i nekako je baš sve na svojem mjestu. Čeka ih zajednički izlet u New York, maturalna večer, a onda još tjedan dana zabave u kućici na plaži. I sve to kao uvertira u novo poglavlje njihovog života – odlazak na studij.
Život ne može biti bolji.
Lara Jean već je sve isplanirala – upisat će isti koledž kao i Peter, i s njim dijeliti kampus, dovoljno daleko da ne žive s roditeljima, a opet dovoljno blizu da svakog vikenda može dolaziti kući i svojima peći najbolje čokoladne kekse na svijetu.
Međutim, kad uslijede vijesti koje nije očekivala, Lara Jean gubi tlo pod nogama. Djevojka koja se užasava svake promjene, sad je prisiljena suočiti se sa scenarijem kojeg se najviše plašila.
Što učiniti kad srce kaže jedno, a razum drugo?

POGLEDAJ RECENZIJE

99,00 kn

Težina 620 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Prijevod

Morana Mazor

Uvez

Žanr

Recenzije

 1. Osvrt na Laru Jean, 3 dio odličnog serijala

  3 dio i najnoviji i ujedno i završni dio trilogije,prati odrastanje ,kraj srednje škole..što se meni jako sviđa njihov pristup maturalnoj večeri,pa obicaji poslije mature,pa odlazak na faks itd..sve već što znamo iz knjiga i filmova..ja jako volim Ameriku i njihov taj stil da svako razdoblje se označi kao nešto veliko,što kod nas nije slučaj nažalost..al dobro..teško je napisati šta se dešava a da ne otkrijem glavni dio,mogu samo reči da je Kitty i ovdje mali vražićak,.da je Margot i dalje ozbiljna ,a Lara Jean i dalje na mukama.,.i da tu je i dalje zgodni Peter. Velike odluke su pred njima svima,koje eh pročitajte..
  slatka knjiga,lijepo napisano,,i dalje sam istog mišljenja da zbog sestara Song mi je žao što nemam sestru,,posebna je to povezanost..
  i jako lijep završetak ove odlične trilogije,i da mi je baš žao što nema dalje..nekako imam osjecaj da bi sa Kitty nastavci bili još zanimljiviji hehe
  moje preporuka za one koji nisu čitali,i za one koji jesu, nećete se razočarati..sestre Song su i ovaj put me zabavile…
  hvala fokus na ovoj divnoj trilogiji..nadam se još sličnima .

  • Vlatka Hercigonja

   Hvala vama 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *