Blog

K. A. Tucker: Dok je tebe | by Books & Family

Dvije riječi; Moderna pepeljuga, da tako sam ovu priču doživjela, nema zle maćehe i zlih polusestra, ali ovo je za mene čarobna bajka.

Catherinu Wright još od tinejdžerskih dana ne prati sreća u životu.
Sa šesnaest godina zaljubila se u svog profesora likovnog i započela s njim tajnu vezu, vjerovala mu je na svaku riječ i smatrala da i on voli nju.
Jedne noći ju je majka pratila i saznala da se Catherine potajno sastaje s profesorom, te majka prijavljuje slučaj policiji.
Ali u malom gradiću profesor se izvukao,a ona je ostala crna ovca u gradiću u kojem su je nazivali pogrdnim imenima i nitko nije htio imati s njom posla.

Nakon nekog vremena saznaje da je trudna i vlasnica restorana je zaposli i na neki način postaje joj druga majka, ona koja je uz nju cijelo vrijeme.
Tako Catherine postaje samohrana majka na socijalnoj pomoći.

Nakon lošeg spoja, Catherine se vraća kući i kraj nje projuri crveni auto, iza zavoja shvati da se automobil koji se zaletio u drvo.
Iz zapaljenog automobila uspijeva spasiti muškarca bez svijesti.
Drugi dan saznaje da je muškarac hokejaška superzvijezda Brett Madden i svi se pitaju tko je misteriozna žena koja ga je spasila.

Nakon njene prošlosti Catherine ne želi medijsku pozornost, želi se što duže sakrivati, najviše zbog svoje kćeri, jer djevojčica ne zna njenu prošlost.
I to joj sve uspijeva dok se jednog dana ne pojavi on, koji je žarko želio zahvaliti ženi koja mu je spasila život.

Da li je Brett bijeli princ na konju ili Catherinu samo cijeni i poštuje jer ga je spasila?!

Ova knjiga vas totalno obuzme i ne pušta vas dok je ne pročitate do kraja, da je priča savršeno napisana i da su likovi privlačni i zanimljivi.
Djevojka koja je još u tinejdžerskim danima obilježena od strane stanovnika, umjesto da su joj pružili potporu oni su je još više osuđivali.
Brett koji može imati u životu sve što poželi, novac i slava mu nisu važni, on je staložen i prizemljen muškarac koji pri prvom susretu s Catherinom ostane zatečen njenom pojavom.

U ovoj priči nema zavrzlama, prevare, pohlepe, ovo je jedna predivna priča o dvoje zrelih ljudi koji od početka žele iskrenost i bliskost.

I slobodno ću reći da mi je žao što je njihova priča završila, knjiga i likovi koji će mi se još dugo motati po mislima, a i njihova zaigranost i humor
Priča koja od mene dobiva dvije petice.

Image may contain: one or more people and text

 

https://web.facebook.com/Books-Family-450792045480922/

Dok je tebe

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>