Akcija!

Dok je tebe

Mlada samohrana majka Catherine Wright ima prilično skromne ciljeve: osigurati sretan život svojoj petogodišnjakinji i nikad više ne biti glavnom temom tračeva u svojem malom gradu.
A onda, u maglovitoj noći, sama na cesti, naleti na prometnu nesreću i iz zapaljenog auta uspijeva izvući muškarca bez svijesti.
Ne zna, a nije joj ni važno, tko je muškarac kojem je spasila život. Kad postane jasno da je u pitanju Brett Madden, miljenik medija i hokejaška superzvijezda, svi se pitaju tko je misteriozna žena koja mu je spasila život.
No… Catherine je već imala svojih petnaest minuta slave i zadnje što želi jest da se njezina prošlost, na velika vrata, vrati na naslovnice. Stoga odluči skrivati svoj identitet. I to funkcionira.
Neko vrijeme.
Sve dok se na njezinim vratima ne pojavi On, očajan u namjeri da upozna ženu koja mu je spasila život.

POGLEDAJ RECENZIJE

119.00 kn 95.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 745 g
Autor

Žanr

Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Božana Grabić

O autoru

K. A. Tucker

K. A. Tucker

K. A. Tucker je međunarodno popularna autorica serijala 'Ten Tiny Breaths and Burying Water', 'He Will Be My Ruin', 'Keep Her Safe', 'The Simple Wild', 'Be the Girl', 'Say You Still Love Me' i najnovije, u izdanju Fokusa 'Dok je tebe'. Njezine su knjige bile predstavljene u mnogim publikacijama, uključujući USA Today, Globe & Mail, časopis Suspense, Publisher's Weekly, Oprah Mag i First for Women. Nominirana je za nagradu Goodreads Choice Award za najbolju romansu 2013. godine za TEN TINY BREATHS i Best Romance 2018. za THE SIMPLE WILD. Trenutno živi u gradiću izvan Toronta.

Recenzije

  1. Dok je tebe (Potvrđen vlasnik)

    Knjiga je lijepi ljubić, sa lijepim završetkom iako malo nedorečenim,ali svakako je preporučam.Nije tipični ljubavi roman, jer glavni lik nije neka bespomoćna žena koju treba zadiviti, hrabra je i pružila je pomoć po cijenu svojeg života. Dijalozi su lako čitljivi i jako zabavni kao i cijela knjiga. Nadam se nastavku jer bi bilo lijepo saznati kako se ona uklopila u njegov život, koji on ima kao poznata osoba.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *