Dok je tebe

,

Mlada samohrana majka Catherine Wright ima prilično skromne ciljeve: osigurati sretan život svojoj petogodišnjakinji i nikad više ne biti glavnom temom tračeva u svojem malom gradu.
A onda, u maglovitoj noći, sama na cesti, naleti na prometnu nesreću i iz zapaljenog auta uspijeva izvući muškarca bez svijesti.
Ne zna, a nije joj ni važno, tko je muškarac kojem je spasila život. Kad postane jasno da je u pitanju Brett Madden, miljenik medija i hokejaška superzvijezda, svi se pitaju tko je misteriozna žena koja mu je spasila život.
No… Catherine je već imala svojih petnaest minuta slave i zadnje što želi jest da se njezina prošlost, na velika vrata, vrati na naslovnice. Stoga odluči skrivati svoj identitet. I to funkcionira.
Neko vrijeme.
Sve dok se na njezinim vratima ne pojavi On, očajan u namjeri da upozna ženu koja mu je spasila život.

POGLEDAJ RECENZIJE

119,00 kn (15,79 €)

Težina 735 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Prijevod

Božana Grabić

Uvez

Žanr

Recenzije

  1. Dok je tebe (Potvrđen vlasnik)

    Knjiga je lijepi ljubić, sa lijepim završetkom iako malo nedorečenim,ali svakako je preporučam.Nije tipični ljubavi roman, jer glavni lik nije neka bespomoćna žena koju treba zadiviti, hrabra je i pružila je pomoć po cijenu svojeg života. Dijalozi su lako čitljivi i jako zabavni kao i cijela knjiga. Nadam se nastavku jer bi bilo lijepo saznati kako se ona uklopila u njegov život, koji on ima kao poznata osoba.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.