Blog

K. A. Tucker: Dok je tebe | by Knjige koje oduzimaju dah

Dugo sam izbjegavala ovu knjigu. Većinom ne volim “ući u hajku” s tek izašlim knjigama i nasjesti na marketinške trikove, pogotovo s meni nepoznatim autorima. Zato je dugo ova knjiga bila na “stand by mode”. Neke knjige volim pročitati kad se sva prašina slegne i tek tada se oduševiti ili razočarati.
Pa krenimo s ovom pričom…
Catherine je samohrana majka koja se više nikad ne želi izložiti javnosti i njihovim osudama. Samo želi pristojan i sretan život za svoju kćer i sebe.
A onda, spletom okolnosti i propalog spoja na slijepo, postane svjedokom prometne nesreće. Iz zapaljenog auta izvuče muškarca u nesvijesti.
Ali nije ona spasila bilo koga, već Brett Maddena, miljenika medija i hokejašku superzvijezdu. Ona želi sakriti svoj identitet, a on želi otkriti tko je žena koja ga je spasila.
Uporno se skriva, ne želi na naslovnice.
Sve dok Brett ne dođe na njena vrata…
Catherine nije imala lak život. Slomili su joj srce oni od kojih se to najmanje nadala i ostala sama. Više nikad ne želi tako nešto osjetiti, a pogotovo to ne želi za svoju kćer. Zna da Brett nosi upravo ono od čega bježi godinama.
Brett joj želi samo zahvaliti i pomoći. Očajan nakon svega što je preživio, Catherine mu predstavlja neku vrstu utjehe i radosti. Potpuno je drukčija od svih.
Superzvijezda i konobarica? Žena koja se skriva od javnosti i muškarac kojeg novinari prate u stopu? Ne, zvuči totalno nemoguće…
Ali ipak, sami otkrijte kako to ide dalje…
“Kad sam te večeri došao kući, rekao sam roditeljima da sam ludo zaljubljen u ženu koja mi je spasila život.”
“Molim te, nemoj me više gurati od sebe. Želim biti u tvom životu, ali ne zato što osjećam obvezu.”
Pročitala sam ju u jednom šutu, u jedno popodne, a nije baš mrvica od knjige, ima preko četiristo stranica. Nakon čitanja sam imala onaj blesavi osmijeh na licu, onaj kao kad se djeca prvi put zaljube. Skroz sam bila ošamućena.
Ovo je jedna divna knjiga, s lijepo ispričanom romansom. Prava bajka za nas nepopravljive romantičare. Ima tu svega, od suza do smijeha. Catherine i Brett će vas sigurno oduševiti i osvojiti, mene definitivno jesu.
P. S. Fokusovci su najavili nove knjige ove autorice. Jedva čekam 😁😍

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>