Blog

K. A. Tucker: Dok je tebe | by P. S. I Love Books

Dvadesetčetverogodišnja Catherine Wright mlada je samohrana majka koja je kao tinejdžerica donijela neke loše odluke. Odluke koje su ostavile traga i obilježile ju za čitav život. Zbog tinejdžerske zaljubljenosti i naivnosti Catherine postaje glavnom temom tračeva u malenom gradu u kojem je živjela.

Sada, sedam godina poslije, Catherine ima skromne ciljeve i želje- svojoj uskoro šestogodišnjoj kćeri Brenni osigurati što bolji život i nikada više ne biti glavnom temom gradskih tračeva.
Njih dvije žive skromno, a Catherine i dalje radi u restoranu u kojem se zaposlila sa osamnaest godina kada je odlučila otići od kuće. Osjeća veliku zahvalnost prema svojoj šefici Lou koja ju je primila na posao usprkos trudnoći, te joj je svih ovih godina bila velika podrška.

Jedne maglovite večeri, vračajući se kući sa neuspjelog spoja, Catherine nailazi na tešku prometnu nesreću i u zadnji tren iz zapaljenog auta spašava muškarca.
No, nije ni svjesna koliko će joj se život tada promijeniti, jer uskoro saznaje da je muškarac kojem je spasila život Brett Madden, hokejaška superzvijezda.
Ubrzo se svi počnu pitati tko je ta misteriozna žena, a mediji se natječu tko će prvi doći do te velike vijesti.
No, Catherine odluči skrivati svoj identitet iz straha da će njezina prošlost nakon toliko godina ponovno isplivati na površinu.
Skrivanje će joj uspjevati neko vrijeme, sve dok se na vratima njezine kuće ne pojavi upravo on- Brett Madden.

“Heroji privlače veliku pažnju. Pogotovo ako su lijepi.”

Brett će vrlo brzo shvatiti da to što osjeća prema Catherine nije samo zahvalnost.
Jer ona nije samo žena koja je spasila njegov život. Ona je jedna predivna, skromna žena i divna majka, u potpunosti drukčija od žena koje je do sada upoznao.
Catherine će se na prvu boriti sa svojim osjećajima iz straha od ponovnog povrjeđivanja i slomljenog srca.
Jer ipak je on Brett Madden, zgodan, predivan, šarmantan muškarac koji može imati ženu koju poželi.

Može li žena slomljenog srca ponovno voljeti?
I može li povjerovati da hokejaška superzvijezda želi nju- “običnu” ženu koja nije ni blizu savršenih top modela koje ga okružuju?

Ovo je jedna prava moderna bajka sa sretnim završetkom. Nakon što sam pročitala ovaj roman, bila sam zaista zadovoljna i imala sam osmijeh na licu kakav imam samo nakon što pročitam nešto stvarno dobro, nešto što me u potpunosti obori s nogu. To se dogodilo s ovim romanom, koji se tako smjestio u top pet meni najboljih romana pročitanih u ovoj godini. I iako još imamo puno do kraja godine, sigurna sam da će tako i ostati.
Nemam zaista niti jednu zamjerku, jer sve je u potpunosti po mom ukusu.
Priča je odlično osmišljena, dijalozi su zanimljivi, radnja dinamična, a same likove ćete odmah zavoljeti. Stil pisanja mi je savršen.
Catherine i Brett su me oduševili.
Iako je Catherin spasila njegov život, zapravo je i on spasio njezin.

Dobili smo roman u kojem su glavni likovi dovoljno odrasli, zreli i znaju što žele. Kod njih nema previše natezanja, onog hoću- neću, ne skrivaju svoje osjećaje, osim možda na samom početku zbog nekih nesigurnosti i loših životnih iskustava.
Kod Bretta mi se svidjelo što je unatoč svojoj popularnosti jedan iznimno drag, prizemljen i osjećajan muškarac kojem novac nije osobito važan.
Roman po mom mišljenju nema niti jednu stranicu viška. Autorica je ovim romanom zaista napravila odličan posao i jako se veselim njezinim budućim romanima.
Imate moje preporuke od srca!

“Život je takav. Netko ti jedan dan može reći da te voli, a već idući savjetovati da nastaviš sa svojim životom. Jedan dan ti može biti sve, a onda postati samo sjećanje.”

Dok je tebe – P. S. I Love Books

Dok je tebe

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>