Blog

K. A. Tucker: Dok je tebe | by Topli kutak za male i velike čitatelje

Evo nam jedne osvježavajuće i moderne romanse koja neodoljivo podsjeća na bajku. Upravo to je ono što privlači čitatelje! Nešto novo i zanimljivo!

Catherine je imala težak i turbulentan tinejdžerski život u prošlosti. Sve ružno je ostavila za sobom i sada pokušava promijeniti svoj pogled na svijet i urediti si život.

Pokušava biti “normalna”po nekim društvenim šablonama i naći si nekoga uz koga će to moći biti iako uz sebe ima svakodnevni podsjetnik na ono zbog čega želi promjenu.

Kad se jedne večeri vraćala autom kući sa neuspjelog spoja, naletjela je na prometnu nezgodu.

Želeći pomoći unesrećenom čovjeku na licu mjesta, ona nadljudskom snagom iz zapaljenog auta izvlači duplo većeg muškarca od sebe same.

Ubrzo nakon toga, njezin život postaje pustolovina, jer čovjek kojeg je spasila, ni manje ni više, je silno bogati vrhunski hokejaš i sin filmske zvijezde.

Na stranu sve navedeno, on je dobar kao kruh, no to je opet ne sprječava da se pored njega osjeća kao crkveni miš, nedostojna njegove velike pažnje i moguće ljubavi među njima.

Očekivano, on se zaljubljuje u nju, a priča počinje lagano podsjećati na bajku o Pepeljugi.

Kao i u stvarnom životu, razlika između bogatih i siromašnih je ogromna i stvara dubok jaz između. Taj jaz nije uvijek nepremostiv. Uz dobru volju i srčanost, iznimke su rijetke, ali ih ima.

Vjerujem da ćete uživati u čitanju ove bajke za odrasle i da ćete nakon toga poželjeti malo više takvog štiva. Veselimo se skupa novoj knjizi K.A.Tucker koja uskoro izlazi! ❤

Dok je tebe

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>