Put

Što nas uopće kineski filozofi koji su živjeli prije više od 2000 godina mogu podučiti o današnjici?
Ako ste dosad i razmišljali o njima, vjerojatno ste ih doživljavali kao mudre i mirne ljude koji su pisali benigne poeme o harmoniji i prirodi.
A što kada bismo vam rekli da ideje pronađene u tekstovima iz drevne Kine imaju potencijal transformirati vaš život?
I da slijepo praćenje obrazaca koje nam nameće zapadnjačko društvo nije jedini, a kamoli jedini ispravni put do zadovoljstva vlastitim životom?
Upravo su to tvrdnje kojima su Michael Puett, jedan od najpopularnijih profesora Sveučilišta Harvard, i novinarka Christine Gross-Loh stekli brojne poklonike i doveli svoj publicistički hit “Put” na sam vrh prodajnih ljestvica diljem svijeta.

99.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 475 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Autor

Prijevod

Iva Ušćumlić

O autoru

Christine Gross-Loh

Christine Gross-Loh

Christine Gross-Loh piše za Wall Street Journal, Atlantic i Huffington Post. Doktorirala je Istočnoazijsku povijest na Harvardu i autorica je knjige Parenting Without Borders.

Michael Puett, Christine Gross-Loh

Michael Puett, Christine Gross-Loh

MICHAEL PUETT profesor je Kineske povijesti na Sveučilištu Harvard, a predavao je i diljem svijeta na vodećim sveučilištima. Njegov kolegij Kineske filozofije među najpopularnijima je na Sveučilištu. Godine 2013. dobio je nagradu Harvard College Professorship za iznimnost u podučavanju na preddiplomskom studiju.

CHRISTINE GROSS-LOH piše za Wall Street Journal, Atlantic i Huffington Post. Doktorirala je Istočnoazijsku povijest na Harvardu i autorica je knjige Parenting Without Borders.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Put”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *