Blog

Sarah J. Maas: Kraljica sjena | by Knjige koje oduzimaju dah

Image may contain: 1 person, text

Celaena se vratila u Adarlan. Sada je sama i bez magije. Ima plan, mora spasiti bratića iz tamnice, osvetiti se starim neprijateljima i pokušati spasiti Doriana od mračne strane.
Aelin je svjesna da ne može sve sama, treba joj pomoć, ali najprije mora naučiti vjerovati drugima i prihvatiti savjete.
Hoće li uspjeti spasiti svijet, osloboditi magiju i vratiti se u svoj Terrasen, otkrijte sami 😁

“Što god da si radila kako bi preživjela, što god da si činila iz obijesti, bijesa ili sebičnosti… nije me briga. Tu si – i savršena si. Oduvijek si bila takva i zauvijek ćeš biti.”

“Spojili su ruke. Svijet je umro. I rodio se novi svijet.”

Ovo mi je najbolji nastavak do sada. Doduše, meni je svaki nastavak sve bolji i bolji. Sarah to jako dobro dočara i priča se ne razvodnjava, kao što to inače bude slučaj u serijalima.
Ne ispušta se iz ruke, jednostavno te tjera da čitaš dalje i dalje. Sa svakom novom stranicom iznova me oduševljava ovaj svijet koji je stvorila. Jedva čekam novi nastavak i nove dogodovštine Celaene, tj. Aelin. Jedva čekam otkriti što je to Maas smislila za našu kraljicu.
Fokusovci, požurite se, nestrpljiva sam!

Napisala Dijana Mandić

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1629673450496755&id=767218490075593

Kraljica sjena

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>