Dinastija Gucci

,

Brend Gucci je iz skromne obrtničke radionice izrastao u modno carstvo koje je najprije pokorilo Italiju i SAD, a potom cijeli svijet.
Sara Gay Forden detaljno je istražila povijest obitelji Gucci i razvoj njihovog modnog biznisa. Satkala je napetu biografiju s elementima poslovnog trilera u kojoj nasljednici ratuju za prevlast i u kojoj investicijski bankari, burze i velika dizajnerska imena obilježavaju prošlost i kroje budućnost tvrtke. Unatoč svim uspjesima i naporima, obitelj ipak nije uspjela zadržati brend u svojim rukama.

Priča o Gucciju simbolizira napore s kojima se nose mnoge obitelji i pojedinci u Europi koji su stvorili vlastite biznise, a koje na kraju moraju predati u tuđe ruke kako bi preživjeli.
Prema biografiji Sare Gay Forden slavni redatelj Ridley Scott snimio je film Dinastija Gucci u kojem glume Lady Gaga i Adam Driver.
Brutalno ubojstvo nasljednika kultne modne kuće Gucci 1995. zgranulo je svijet. Višegodišnja potraga za ubojicom Maurizija Guccija razotkrit će nevjerojatne obrate i brižno čuvane obiteljske i poslovne tajne jedne od najvažnijih dinastija talijanske i svjetske mode.

POGLEDAJ RECENZIJE

17,50  (131,85 kn)

Težina 810 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Prijevod

Monika Hadrović

Uvez

Žanr

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dinastija Gucci”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)