Akcija!

Tjeskobni ljudi

,

Razgledavanje stanova koji su na prodaju obično nije pitanje života ili smrti.

Međutim, stan širom otvorenih vrata u koji je banuo neuspješni pljačkaš banke i potom potencijalne kupce te nekretnine proglasio taocima, postaje – upravo to.

Među taocima je nedavno umirovljeni par koji umjesto svog braka neumorno obnavlja stanove. Tu je bogata bankarica, previše zauzeta karijerom i zarađivanjem da bi se brinula i za koga drugog. U stanu je i mladi par koji će uskoro dobiti prvo dijete, i to je otprilike jedino oko čega se mogu složiti. U ekipi su i postarija gospođa koju mahanje pištoljem ne može impresionirati, a kamoli zastrašiti, iritantna agentica za prodaju nekretnina i sredovječan muškarac prerušen u zeca.

Pljačkaš banke nimalo ne dvoji – uspio je skupiti najnaporniju skupinu talaca na svijetu, ikad.

No pravi cirkus nastaje tek kad svi završe na policiji u kojoj dvojica policajaca, otac i sin, pokušavaju razriješiti slučaj.

Je li moguće da svi ti ljudi, i to pred istražnim organima, besramno lažu (oprostite – izbjegavaju istinu!)? Pa čak i te gospođe u godinama?

I kako je, pobogu, iz zatvorenog stana nestao pljačkaš?

POGLEDAJ RECENZIJE

10,50  (79,11 kn)

Težina 655 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Uvez

Prijevod

Nikola Perišić

Žanr

,

Recenzije

  1. Tjeskobni ljudi ❤ (Potvrđen vlasnik)

    Vrlo zanimljiva knjiga, pravo osvježenje! Lako se čita, a ipak nije nešto “klasično” na što smo naviknuti. Likovi su svi interesantni i nepredvidivi, a situacija neuobičajena. Prva Backmanova pročitana knjiga, ali zasigurno ne i posljednja.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)