Akcija!

Snjegović

Jedne noći, nakon što je pao prvi snijeg, dječak po imenu Jonas se budi i otkriva da mu je majka nestala. Od nje je ostao samo jedan trag: ružičasti šal koji joj je on poklonio za Božić, a sad ga nosi snjegović koji se ranije tog dana neobjašnjivo pojavio u njihovom dvorištu.
Inspektor Harry Hole sumnja u vezu između nestale žene i sumnjivog pisma koje je primio. Slučaj se produbljuje kada se pojavi obrazac: tijekom proteklog desetljeća nestalo je jedanaest žena – sve na dan prvog snijega.
No, to je ubojica koji stvara svoja vlastita pravila… I on će izmijeniti vlastite obrasce samo da bi igra bila zanimljiva, sve više uvlačeći Harryja u svoju mrežu.

99.00 kn 59.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 728 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

,

Autor

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Prijevod

Iva Ušćumlić Gretić

O autoru

Jo Nesbø

Jo Nesbø

Jo Nesbø norveški je pisac, poznat po seriji romana o detektivu Harryju Holeu koji su mu donijeli svjetsku slavu i mnogo prestižnih nagrada u kriminalističkom žanru. Osim pisanja aktivno se bavi glazbom. Živi i radi u Oslu.

Recenzije

  1. Lorna

    U izdanju tiskanom u rujnu 2017. nedostaju stranice 33-48.

    • Vlatka Hercigonja

      Draga Lorena, javite nam se mailom na prodaja@fokusnahit.com pa cemo rijesiti taj problem. Nazalost, greske u tiskarama se dogadjaju :(.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *