Akcija!

Neobično putovanje fakira koji je zaglavio u Ikeinu ormaru

Bio jednom neki Adžatašatru Isomiki Patel, hinduist u sivo odjeven, ušiju urešenih naušnicama i poprilično brkat.
Zvanje i zanimanje: fakir, ali i veliki žmukler koji je uživao hrdati čavle od šećera i gutati lažne oštrice. Rečeni Indijac jednoga se dana iskrcao u pariškoj zračnoj luci, s namjerom da se otputi ravno u Meku sastavljivog namještaja, u Lourdes uputa za uporabu: u Ikeu, a sve to zato da nađe slamku spasa i obnovi sredstva za rad: ležaj od čavala.
Smulja jednog taksista, prođe kroz Ikeine dveri i naruči model s 15.000 šiljaka koje mora sam zašarafiti, pa ostane prenoćiti u robnoj kući savivši gnijezdo u ormaru… Ormaru koji ubrzo potom kamionom otpremaju u Veliku Britaniju.

99.00 kn 19.00 kn

Podaci o knjizi

Težina 537 g
ISBN:

Godina izdanja

Autor

Žanr

Uvez

Broj stranica

Format

Izdavač

Prijevod

Divina Marion

O autoru

Romain Puertolas

Romain Puertolas

Rođen je 1975. u Montpellieru. Kao dijete, želio je postati frizertrubač, ali je sudbina odlučila drukčije. Tumarajući amo-tamo između Francuske, Španjolske i Engleske, redom je bio DJ turntablist, skladatelj-tumač, profesor jezika, prevoditelj-tumač, stjuard, mađioničar, a na kraju je sreću okušao i u rezanju žena napola u jednom austrijskom cirkusu. Zbog vlažnih dlanova odande je izbačen pa se prepušta kompulzivnome pisanju. Kao autor 450 romana napisanih u roku od godinu dana, odnosno 1,2328767123 romana dnevno, napokon na Ikeinu policu za knjige može složiti vlastita djela i tako na njoj prikriti užasne plastične držače.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Neobično putovanje fakira koji je zaglavio u Ikeinu ormaru”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *