Jedna noć – Obećanje

,

PRVI NASTAVAK SERIJALA.

Livy ga je osjetila čim je ušao u bistro. Bio je besramno zgodan i imao pogled toliko prodoran da ga nije bila u stanju poslužiti. Kad je otišao, bila je uvjerena da ga nikad više neće vidjeti. Međutim, za njim je ostala salveta s porukom i potpisom M.
On želi samo jednu noć. Bez osjećaja i bez obveza. Samo užitak.
Užasan je, ali pristojan. Džentlmen, ali distanciran.
Strastven, ali i leden.
I Livy mu se ne može oduprijeti…
M. U njoj probudi dotad nepoznatu požudu, duboku ovisničku želju koju, strahuje ona, može uzažiti samo on. Livy osjeća da se iza svih tih luksuznih automobila, skupih odijela i raskošnog stana krije muškarac koji nije sretan. I da se, ako ga želi dobiti, mora izboriti s njegovim mračnim tajnama. Postaje opsjednuta ulaskom u njegov svijet i slamanjem njegovih obrana.
A upravo bi ta opsesija mogla posve slomiti njezino srce.

99,00 kn

Težina 719 g
Autor

Broj stranica

Format

Godina izdanja

ISBN:

Izdavač

Težina

Uvez

Prijevod

Iva Ušćumlić

Žanr

Recenzije

 1. Anita

  Nakon što nas je J.E.Malpas očarala knjigom Moj muškarac, natjerala nas je da želimo još i još.
  J.E.Malpas se vratila sa nevjerojatnim romanom koji nam pokazuje muškarca koji ide protiv svojih pravila i osjećaja koja ne razumije i djevojku kojoj jedna noć sa ovim muškarcem nije dovoljna.

  Djevojka Livi primjetila ga je čim je ušao u kafić. Bila je previše zanesena njegovim izgledom i prodornim plavim očima da bi čula što je naručio. Mislila je da ga više nikad kasnije neće vidjeti, a onda je pronašla poruku na salveti i potpis M.

  On ima svoja pravila. On ima svoje uvjete. Želi da ju obožava, ali samo na jednu noć. Bez ikakvih osjećaja i emocija. Bez obaveza. Samo 24 sata. Samo uživanje.

  Livi koja je dugo gradila svoj obrambeni mehanizam tokom usamljenog života, počinju kolabrirati zbog jednog tajnovitog čovjeka.
  On je odbojan ali ima lijepo ponašanje. Strastven ali bezosjećajan. Livi postaje općinjena njim toliko da ga ne želi uskratiti sebi.

  Ali ulaskom u njegov svijet,saznaje njegove mračne tajne. On postaje njezina opsesija. Opsesija koja joj može slomiti srce da nikada ne zacijeli.

  Oče li Livi izdržati takav tempo i ostati uz Millera.. saznajte čitajući ovu prelijepu triologiju.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *