Tragom parfema

Cristina Caboni

Elena je još kao dijete bila željna nježnosti i ljubavi. Odrastanje sa spoznajom da je čak i vlastitoj majci bila prevelik teret uvjerilo ju je kako u životu može računati samo na sebe.Za sve obiteljske nevolje mlada je žena oduvijek krivila opsesivno traganje za savršenim parfemom, na što su žene u njezinoj obitelji potrošile desetljeća i desetljeća strpljivo prenoseći vještinu izrade parfema s koljena na koljeno, a da nijedna od njih zapravo nije pronašla miris za kojim je tragala. Upravo je zato taj svijet Eleni silno odbojan.
Kada ljubav njezina života doživi potpuni fijasko, Elena shvati da su promjene u životu za nju postale pitanje opstanka. Na prijateljičin nagovor seli se u Pariz i počinje baviti upravo onim od čega cijelog života bježi – izradom parfema.
Možda njezinim pretkinjama mirisi i jesu donijeli samo bol i patnju, no one nisu na svojoj strani imale jednog posve neobičnog Caila…

 

POGLEDAJ RECENZIJE

 

99.00 kn

SKU: 717 Kategorija: Oznake: , ,

Podaci o knjizi

Težina 607 g
Broj stranica

ISBN:

Godina izdanja

Žanr

Uvez

Format

Izdavač

Autor

Prijevod

Gordana Breberina

O autoru

Cristina Caboni

Cristina Caboni

Cristina Caboni živi u provinciji Cagliari u Italiji sa suprugom i troje djece. Uz pisanje, radi u obiteljskom pčelarskom obrtu, gdje se brine o maticama te uzgaja ruže.
Svijet parfema i prirodnih mirisa već su dugo njezina strast. Njezin prvi roman Tragom parfema posvećen je povezivanju mirisa, sjećanja i osjećaja te je u Italiji bio visoko na ljestvicama najprodavanijih naslova prije nego što je objavljen na engleskom jeziku.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tragom parfema”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *