Blog

K. A. Tucker: Dok je tebe | by Just Read

Catherine Wright je mlada samohrana majka. Prošlost ju je obilježila. Sada joj je jedini cilj osigurati sretan život svojoj kćeri daleko od ogorčenih ljudi koji nisu zaboravili prošlost. Bila je mlada tinejdžerica koja je mislila da je pronašla ljubav svog života. Zapravo je ostavljena slomljena srca, ali i duha. Roditelji su joj postali ogorčeni, zbog toga je otišla od kuće, ali tračevi i upiranja prstom su ostali. Postala je osoba s kojom nitko ne želi imati posla. A onda je saznala da je trudna. Dijete joj je postalo prioritet i čini sve kako bi joj omogućila normalan život. Sve dok joj jedna noć, prometna nesreća i muškarac kojeg spasi od sigurne smrti poremete sve. U početku ne zna koga je spasila, ali uskoro sazna da bi zbog njega mogla ponovno biti u centru pozornosti u svom malom gradu.

Brett Madden je hokejaška superzvijezda, mediji i žene ga obožavaju. Jedna nepromišljena noć i prometna nesreća njegovog prijatelja koštaju života, a njega ozljede s kojom mu je nastavak karijere na ledu teško ostvariv. Ali živ je, a sve zbog žene koja želi ostati anonimna. Nakon što je napokon uspio saznati tko je ona shvatio je da čitav život zapravo traži takvu ženu. Ženu koja će u njemu vidjeti muškarca, a nje njegov novac i medijsku pozornost. Ubrzo shvaća da je jedina žena koja tako razmišlja upravo ona koja ga je spasila, a ona ne želi njega i sve ono što on donosi sa sobom.

Prekrasna sportska bajka u kojoj sam potpuno uživala. Prekrasan stil pisanja koji me odmah osvojio. Oba lika su ozbiljna, znaju što žele, realni su i bez nekog pretjerivanja u cijeloj priči. On ju želi, ona se boji ponovno voljeti. Ali nema natezanja na koje sam navikla u takvim pričama. Oni su savjesni, imaju svoj vlastiti stav, ali i bolna iskustva. Jednostavno nema tih riječi kojima bih mogla opisati koliko sam uživala čitajući njihovu priču. Osvojili su me na prvu sa svojim realnim, iskrenim osjećajima. On nije uzdignut u nebesa zbog svoje slave i novca, on je muškarac koji samo želi voljeti i biti voljen. Ona je na prvom mjestu majka koja želi svoje dijete zaštititi od utjecaja drugih, a tek je onda žena koja ima svoje potrebe i želje.

Već me dugo nisu obadva glavna lika osvojila poput ovo dvoje. Savršeni, karakterom i opisom. Sviđa mi što priča nije bazirana na seksualnoj želji i uzbuđenju. Autorica je glavnu ulogu u ovoj priči dala osjećajima, pravoj i iskrenoj ljubavi. Priča je puna smijeha, obitelji, pravog i iskrenog prijateljstva. Autorica nam je stvorila priču sa svime što nam u životu mora biti prioritet. Jednostavno sam uživala. Nadam se samo da je ovo tek prva od mnogo drugih knjiga ove autorice koje ćemo imati priliku čitati. A ova dva glavna lika ću jako dugo pamtiti, kao i njihovu prekrasnu priču.

Imate sve moje najiskrenije preporuke za ovu dirljivu ljubavnu priču koja mi je među najboljim pročitanim knjigama ove godine.

Recenziju napisala : Anamarija Jelić

No photo description available.

Just Read – Dok je tebe

Dok je tebe

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>